Не погасити пам’яті вогонь (фото)

Среда, 13 Май 2015 07:28
Оцените материал
(2 голосов)

Такі слова звучали на адресу ветеранів 07 травня на військово-братському меморіалі поблизу с. Чапаєвка під час мітинг-реквієм, присвячений 70-річниці Перемоги у Другій світовій війні «Не погасити пам’яті вогонь».

З вітальними словами до учасників мітингу звернулися голова райдержадміністрації Гурам Джіоєв, голова районної ради Леонід Стольніков, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Едуард Гугнін, воєнний комісар Токмацького об’єднаного міського військового комісаріату  Вадим Вітер, голова районної організації ветеранів України Юрій Наконечний. Кожен з них подякував ветеранам за визволення країни від німецько-фашистських загарбників та побажали їм довгих років життя, здоров’я, любові і поваги від близьких та співвітчизників. У своїх промовах вони підкреслили, що сьогодні для нас велика честь довести, що ми гідні нащадки ветеранів, що подарували нам мир, який наразі ми повинні відстояти. Свій зворушливий виступ очільник району Гурам Джіоєв завершив словами «Слава Україні!», «Героям слава!», які під оплески підхопили гості свята, серед яких були заступник Токмацького міського голови Андрій Мамчак, Молочанський міський голова Володимир Вольвач, помічник народного депутата України Сергія Валентірова Володимир Чепурний, депутати облради Людмила Любім та Олег Суржан, учасники АТО Руслан Козлов (м. Молочанськ), Євген Пуцько (с. Трудове) та Денис Солом’яний (с. Кохане), благочинний церковного Токмацького округу, настоятель Свято-Успенського храму М. Ронжин та намісник чоловічого Свято-Нікольського монастиря УПЦ КП, ієромонах Пахомій, ветерани, учнівська молодь та громадськість району.

Під час мітингу слова подяки звучали на адресу тих, хто на передовій захищає рідну землю, за мужність, за те, що ризикують власним життям заради миру та спокою в нашій країні. На честь українських солдат прозвучала пісня «Повертайся живим» у виконанні солістки Новолюбимівського сільського клубу Ольги Басько.

Хвилиною мовчання, під звучання української народної тужливої пісні «Плине кача», вшанували присутні загиблих солдат Другої світової війни та героїв, які загинули на сході країни, поклали гірлянди до могил, де спочивають наші герої. На честь них пролунав салют.

Ветеранам війни та всім присутнім на мітингу роздали поминальні цукерки та печиво. На завершення мітингу гості та учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО та до пам’ятнику загиблим воїнам Другої світової війни.

Больше фото здесь

Прочитано 1336 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии