Учасниці війни вручено ювілейну медаль

Понедельник, 18 Май 2015 06:51
Оцените материал
(1 Голосовать)

Вже сім десятиліть віддалило нас від Дня Великої Перемоги, проте ми завжди з глибокою шаною памятаємо про мужність та героїзм наших ветеранів у найбільшій і найжахливішій в історії людства Другій світовій війні. І вшановуємо усіх поіменно. З нагоди відзначення знаменної дати – 70-річчя перемоги - ветеранам Запорізької області вручили ювілейні медалі.

На Токмаччині такою медаллю відзначено учасницю Великої Вітчизняної війни, кавалера бойових орденів і медалей, воєнфельдшера Валентину Божченко, яка мешкає у селі Новогорівка.

Ювілейну відзнаку ветерану війни вручив голова Токмацької райдержадміністрації Гурам Джіоєв. Він висловив Валентині Олександрівні особливу вдячність за мужність і стійкість, за Перемогу над фашизмом, за надану нам можливість жити під мирним небом та побажав їй довгих років життя, доброго здоров’я та благополуччя.

- Низький вам уклін за Перемогу! Ваш подвиг, подвиг ветеранів, який ви здійснили і на фронті, і в тилу назавжди залишиться в наших серцях, - зазначив Гурам Данієлович, вручаючи фронтовичці медаль.

До привітань очільника району приєдналися ветеран війни і праці Володимир Цемашко, а також перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Тищенко і Таврійський сільський голова Степан Гриб, які з найкращими побажаннями вручили учасниці війни Валентині Божченко вишукані букети квітів.

Прочитано 1297 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии