Сімейний велопробіг,присвячений Міжнародному дню сім’ї!

Вторник, 19 Май 2015 06:40
Оцените материал
(4 голосов)

15 травня у Токмаку відбувся сімейний велопробіг, присвячений Міжнародному дню сім’ї. Організували велопробіг – Олена Чаговець та Ігор Мірошніченко. Взагалі, маршрут, який подолали 61 учасник, склав 12 км токмацьких красот. Подолавши половину маршруту, колона велосипедистів зробила зупинку у лісництві, щоб відпочити та дружньо посмакувати пловом, який приготував Микола Чучко. Зробивши загальне фото на пам’ять – рушили далі.

Участь у велопробігу прийняв і наш міський голова – Ігор Котелевський, який із задоволенням прийняв запрошення організаторів. Також до учасників велопробігу приєднався Олександр Рєпкін, голова наглядової ради «Токмак Солар Енерджі», який надав фінансову допомогу в організації заходу і особисто на своєму велобайку взяв участь у пробігу. Фінішували учасники на площі біля фонтану, де на них чекав сюрприз від організаторів. Дорослі – перевели дух і поповнили енергетичний баланс водою «Кришталеві Джерела» , а всі маленькі учасники отримали фруктовий сік.

Приємною фінальною точкою заходу стало вручення пам’ятних презентів наймолодшому та найстаршому учасникам велопробігу, та найчисельнішій сімейній групі велосипедистів. До вручення призів та заключного слова запросили міського голову Ігоря Котелевського. Наймолодший учасник велопробігу – Савицький Георгій (йому 1 рік 1 місяць), весь час перебував на велосипеді зі своїм батьком Артемом, вони отримали в подарунок надувний круг для відпочинку на воді. Найстарший учасник велопробігу – Шевчук Віктор (56 років)отримав надувний двомісний матрац INTEX , укомплектований двома подушками і насосом. Найчисельнішою сімейною групою стала команда родин Мікши та Іванових, які отримали комплект із спортивної сумки, волейбольного м’яча та бадмінтона.

В Токмаку подібний захід проводився вперше, і сподіваємось – не в останнє. Бути здоровим і спортивним – це завжди актуально!

Прочитано 1221 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии