На сесії Токмацької районної ради

Четверг, 28 Май 2015 07:15
Оцените материал
(1 Голосовать)

19 травня у великому залі засідань виконавчого комітету Токмацької міської ради,  під головуванням голови районної ради Леоніда Стольнікова відбулося засідання чергової 62-ї сесії районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Гурам Джіоєв, перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Тищенко та 20 депутатів (із 26 загального складу).

У ході засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з наступних питань: про затвердження районної цільової Програми «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» на 2015-2018 роки; про внесення змін до рішення районної ради від 22.01.2015 року № 1 «Про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги у Токмацькому районі на 2015 рік» зі змінами; про реорганізацію Новомиколаївської, Новопрокопівської, Урожайнівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Токмацької районної ради Запорізької області, Виноградненської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Токмацької районної ради Запорізької області; про внесення змін до Програми розвитку освіти Токмацького району на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 24.01.2013 р. № 9, зі змінами; про внесення змін до рішення районної ради від 22.01.2015 р. № 2 «Про районний бюджет на 2015 рік»; про затвердження звіту райдержадміністрації щодо виконання районного бюджету за 1 квартал 2015 року; про внесення змін до рішення районної ради від 24.01.2013 р. №11 «Про затвердження переліку соціальних послуг, умов та порядку їх надання структурними підрозділами Комунальної установи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Токмацької районної ради Запорізької області. Розглянуто та прийнято рішення стосовно майна спільної власності територіальних громад сіл, м. Молочанська Токмацького району територіальних громад м. Токмак та Токмацького району.

Усі рішення порядку денного депутати підтримали одноголосно.

Також депутати прийняли звернення депутатів Токмацької районної ради до органів державної влади до Міністерства аграрної політики та продовольства, Запорізької обласної державної адміністрації та Народному депутату України Сергію Валентірову щодо втручання у вирішення питання подальшої долі Державного підприємства «Хлібна база № 74» та сприяння у вирішенні питання по відновленню його роботи.

Прочитано 1174 раз Последнее изменение Четверг, 28 Май 2015 07:19
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии