Засідання віконкому засвідчило про його ефективну діяльність

Вторник, 29 Март 2016 06:21
Оцените материал
(2 голосов)

Чергове засідання виконкому, яке проходить кожного третього четверга, відбулося 24 березня. Загалом, було розглянуто 22 питання, які стосувалися медицини, санстанції, житлових питань, будівництва та архітектури, соціальних виплат, благополуччя дітей та інших соціально важливих питань.

Першим о порядку денному був звіт заступника головного лікаря з медичної частини Токмацької ЦРЛ Євгена Діденка про заходи щодо запобігання розповсюдженню гепатитів серед населення міста. Міський голова Ігор Котелевський, підкресливши важливість проблеми, визначив недостатність інформування токмачан та запропонував проводити більше семінарів на цю тему, особливо підростаючому поколінню. 

Детально розглядали питання забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення. На сьогоднішній день, за словами працівників санстанції, є певні труднощі в роботі служби, де зараз функціонує лабораторія та працюють два співробітника в управлінні. Обмежили не лише кількість працівників, а і функціональні обов’язки персоналу – взяти хоча  те, що службу повністю відсторонили від перевірки харчових продуктів.

За словами начальника відділу економіки ТМР Людмили Аненко, яка доповідала про стан соціальних виплат, на сьогоднішній день єдиним економічно активним підприємством, де є заборгованість з виплати заробітної плати, є «Райавтодор», керівником якого є Микола Ніколаєнко. Сума заборгованості складає 319,6 тис. грн. Хоча підприємство є платіжноспроможним, періодично збільшує штат працівників. Така картина значно знижує рейтинг міста у питанні соціально-економічного розвитку. Відділом економіки міської ради в березні було підготовлено та відправлено листи в департамент економіки та департамент соцзахисту населення облдержадміністрації з проханням розглянути причину заборгованості на підприємстві, зараз очікують відповідь.

Були розглянуті та взяті до уваги звернення громадян щодо дітей, про які доповідала головний спеціаліст служби у справах дітей Юлія Атаманюкова.

Також керівниками служб, начальниками відділів зачитувалися та обговорювалися на засіданні проекти, постанови, рішення, зміни до них та інші питання, які є сферою діяльності виконкому, і, як показує результат, –ефективної діяльності.

Олена Повещенко

Токмацька міська рада

Прочитано 402 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии