Пам’ятати та шанувати не тільки у святкові дні!

Четверг, 21 Апрель 2016 12:08
Оцените материал
(1 Голосовать)

Того року була така чудова акція.

Напередодні свята Великої Пасхи представники молоді Токмаччини разом з представником теріторіального центру соціального обслуговування завітали до одиноких громадян похилого віку, які обслуговуються у відділенні соцдопомоги. Ці люди відносяться до категорії діти війни, інваліди, ветерани праці, вони отримують пенсію, яка не дотягує навіть до 1500 грн.

Людей похилого віку привітали зі святом, вручили продуктові набори та найбільшим подарунком стало живе спілкування з молоддю, адже у них нікого немає. Хотілось би, щоб увага до літніх людей була присвячена не тільки до свята, а була постійною, щирою та безоплатною. Шанувати старших людей — це наш обов’язок! Ми закликаємо молоду громадскість об’єднуватись в ініціативні групи та разом зі своїми товаришами надавати допомогу одиноким людям похилого віку(не обов’язково фінансову чи матеріальну), підтримувати їх, щоб старенькі люди розуміли, що прожили життя не даремно.

Хочемо подякувати громадській організації «Молодіжне об’єднання «Моє майбутнє»» за підтримку соціально важливих ініціатив!

Прес-центр Токмацької міської молодіжної ради

Прочитано 1653 раз Последнее изменение Понедельник, 25 Апрель 2016 05:53
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии