Свято в Остриківці

Понедельник, 21 Ноябрь 2016 09:59
Оцените материал
(1 Голосовать)

Нещодавно, в с. Остриківка відбулось святкування з приводу дня села. Концертна програма,  привітання гостей, подарунки, нагородження визначних жителів села та багато іншого чекали на отриківчан.

Відкрили захід культпрацівники Остриківського сільського будинку культури вітальної піснею. Привітальну церемонію відкрив голова сільської ради Юрій Школик, який привітав жителів села зі святами та відзначив грамотами за плідну працю визначних жителів села, працівників соціальної сфери, громадськості. Зі словом до односельчан звернулась голова первинної ветеранської організації Антоніна Міняйло, бажала здоров’я, благополуччя, процвітання селу та всяких гараздів. Також привітати остриківчан завітала депутат Токмацької районної ради Анастасія Антипенко, яка бажала Остріківці розвитку та процвітання, а її жителям завжди шанувати свою малу батьківщину. Для розвитку спорту на селі та покращення дозвілля молоді від ГО «Моє майбутнє» та ПП «Опозиційний блок» А.Антипенко подарувала сітки для футбольних воріт та спортивних інвентар для футбольного поля, яке облаштовується в Остриківці біля будинку культури. Таким чином, юні футболісти матимуть змогу проводити не лише тренувальні заходи, а й змагальні матчі в своєму рідному селі.

Учасники художньої самодіяльності, колектив Остриківського будинку культури вітали односельчан піснями, жартівливими постановками. А подарунком для остриківчан стали яскраві номери молодшої та старшої груп танцювального ансамблю Токмацької музичної школи.

Хай живе та процвітає Остриківка! 

Прочитано 1803 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии