В роботі Державної інспекції сільського господарства у Веселівському районі виявлено ряд порушень

Понедельник, 03 Февраль 2014 09:06
Оцените материал
(0 голосов)

29 січня голова Веселівської РДА І. Куковинець провела спільне засідання колегії РДА та зборів управлінсько-господарського активу району. З п’яти питань порядку денного основними стали два.

Перспективи соціально-економічного розвитку Веселівського району у 2014 році визначено за п’ятьма напрямками та зосереджено увагу управлінсько-господарського активу району на забезпеченні їх реалізації.

 

Заслухано звіт державного інспектора управління контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства у Запорізькій області про стан дотримання земельного законодавства на території Веселівського району за підсумками діяльності у 2013 році та рівень налагодження взаємодії держсільгоспінспекції з органами влади та суб’єктами господарювання в районі.

 

Роботу визнано незадовільною. Обговорення питання викрило з боку держінспектора ряд порушень чинного законодавства щодо планування та проведення перевірок, невідповідність документів тощо.


Вирішено звернутися до ОДА з відповідними клопотаннями про неприпустимість некоректної діяльності держінспектора та держсільгоспінспекції.

 

З усіх розглянутих колегією питань прийнято відповідні рішення.



За матеріалами газети "Колос"

Прочитано 791 раз Последнее изменение Понедельник, 03 Февраль 2014 09:12
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии