Очільник Веселівської райради провів виїзний прийом громадян

Понедельник, 24 Февраль 2014 07:36
Оцените материал
(0 голосов)

У четвер, 20 лютого, голова Веселівської районної ради В.В. Масалов провів виїзний прийом громадян Білоріцької сільської ради. Зі своїми питаннями до очільника району звернулися більше десяти мешканців території.

Одним з найважливіших питань, що турбують населення сіл Білоріцьке та Озерне, є газифікація території сільської ради. В. Масалов проінформував про планування та порядок газифікації населених пунктів району, основні вимоги для проведення робіт тощо. Масалов В.В. зазначив, що с.Білоріцьке включене до переліку об'єктів газифікації населених пунктів Запорізької області при фінансовій участі Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». Було надано відповіді та вичерпні роз’яснення щодо вирішення даного питання на території Білоріцької сільської ради.

 

У рамках прийому надійшли звернення громадян щодо стану розрахунків за земельні паї, видачі кредитів КУ «Обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Запорізької обласної ради, виплати дотації на утримання і збереження молодняка великої рогатої худоби, інших важливих питань життєдіяльності території. Звернення взято на контроль, визначено відповідальних осіб за їх розгляд та вирішення.

 

У ході спілкування мешканці Білоріцької сільської ради неодноразово виказували своє занепокоєння щодо перебігу суспільно-політичної ситуації, яка склалась в Україні, і виступали категорично проти будь-яких насильницьких дій. Даний факт говорить про небайдужість населення території до майбутнього як сільської ради, так і країни в цілому.

 

У цей же день очільник району зустрівся з директором ТОВ «Агрофірма «Славутич» Альохіним В.О. Під час бесіди було акцентовано увагу на стан розрахунків за земельні паї ТОВ з мешканцями Білоріцької сільської ради. Також було обговорено питання щодо необхідності відновлення та збереження екосистеми ландшафтного заказника «Білоріцький ставок», у якому відсутнє водне дзеркало. Альохін В.О. зазначив, що даний захід дасть змогу зберегти екосистему ставків, збільшити кількість поголів’я ВРХ у домогосподарствах ради, покращити місця для відпочинку населення. Обговорено шляхи вирішення питань.

 

 

Г. ІВОВА

За матеріалами газети «Колос»

 

Прочитано 1271 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии