Широківських старшокласників привітали з Днем захисника Вітчизни

Среда, 26 Февраль 2014 07:37
Оцените материал
(0 голосов)

21 лютого відбулася зустріч юнаків 10-11 класів КЗ «Широківської ЗОШ І-ІІІ ступенів» з депутатом районної ради Мігулею Іваном Івановичем та працівником управління агропромислового комплексу Морозом Ігорем Володимировичем.

Зустріч проводилася в дружній та теплій атмосфері. Мігуля Іван Іванович розпочав свій виступ з привітання хлопців зі святом 23 лютого — Днем захисника Вітчизни. Він розповів цікаві факти про виникнення цього свята, наголосив на тому, що воно єднає всі покоління захисників рідної землі, символізує шанобливе ставлення нашого народу до тих, хто, не шкодуючи власного життя, зі зброєю в руках ставав на захист Батьківщини. Зазначив, що сучасні старшокласники повинні займатися спортом, адже він сприяє розвитку духовних сил учнів, допомагає пізнати радість життя та бути патріотами своєї Батьківщини.

 

Мороз Ігор Володимирович розповів про свій минулий досвід служби в армії. Акцентував увагу, що в даний час, незважаючи на певні економічні труднощі, ми можемо бути спокійні за мир на нашій землі, за чисте небо над головою, завдяки справжнім захисникам і патріотам Батьківщини, якими є старшокласники України.

 

Зустріч була приємною та корисною. Старшокласники вдячні гостям за приємну та корисну розмову.

 

 

 

Л. ІРЗА,

За матеріалами газети «Колос»

Прочитано 1159 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии