Визначено чемпіона першості запорізького «Колоса» з футболу

Среда, 09 Июль 2014 12:08
Оцените материал
(0 голосов)

2 та 4 липня були зіграні два останні тури відкритої першості відокремленого підрозділу ЦР ВФСТ «Колос» Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України з футболу серед юнаків 2000 року народження та молодше, за результатами яких був визначений переможець змагань.

Перемогу здобула команда «Ізвєстія» з Веселівського району Запорізької області. Вже в передостанньому турі команда Сергія Сазонова забезпечила собі чемпіонське звання, обігравши найближчих своїх переслідувачів –команду «СВ-Колос» (тренер Дмитро Крошен) з Вільнянська з рахунком 4:2.

 

Тож вільнянці вдовольнились другою сходинкою турніру, третіми стали підопічні Сергія Шершньова – перспективна і талановита команда «Таврія-Скіф» (с. Роздол, Михайлівський район).

 

В останньому турі, який вже ніяк не впливав на турнірне становище команд, михайлівці дали бій майбутнім чемпіонам, зігравши результативну нічию – 2:2.

 

 

Четверту сходинку посіли футболісти Мелітопольської РДЮСШ (тренер Володимир Федорець). На п`ятому місці – наймолодша команда першості тренера Анатолія Дєдушева – «Аскон» з селища Якимівка.

 

Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України щиро дякує всім командам за участь в першості та бажає подальших успіхів і процвітання всім футболістам та їх тренерам!

 

Результати двох останніх турів, остаточна турнірна таблиця наведені нижче.

 

IX тур

 

«Аскон» (селище Якимівка) 0:3 Мелітопольська РДЮСШ»

 

«Ізвєстія» (селище Веселе) 4:2 «СВ-Колос» (м. Вільнянськ)

 

X тур

 

«Таврія-Скіф» (с. Роздол, Михайлівський район) 2:2 «Ізвєстія» (селище Веселе)

 

«СВ-Колос» (м. Вільнянськ) 3:0 «Аскон» (селище Якимівка)


 

Прочитано 1241 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии