На Веселівщині стартував VI турнір з міні-футболу серед вуличних команд

Четверг, 31 Июль 2014 13:36
Оцените материал
(0 голосов)

З 15 липня, стартував IV щорічний турнір з міні-футболу серед вуличних команд.

У змаганнях беруть участь вісім команд: «ДЮФК», «Старт», «Ізвєстія» (с. Широке), «Металіст» (ДЮСШ), «Менчикури», «Новоуспенівка», «Партизан» та «Калинівка».

 

Перший етап змагань пройшов 15 липня на спортивному майданчику поблизу Веселівського газового господарства. Команди-учасники зіграли наступним чином:

 

«ДЮФК» 2:4 «Старт» (Сандуляк О. – Кобевко В; Прядко О.)

«Партизан» 1:0 «Ізвєстія» (Соболь О.)

«Новоуспенівка» 2:2 «ДЮФК» (Гончаренко А; Зейналов О. – Черевко С; Іващенко С.)

«Менчикури» 4:0 «Металіст» (Бойко В. (2 голи); Балховітін В, Білий В.)

 


Другий етап проводився у с. Широке:

 

«Ізвєстія» 7:2 «Металіст» (Бутко. (2 голи); Соболь О. (2 голи); Поляков І; Аксенчук К. (2 голи) – Піддубний І; Кириленко. )

«Старт» 3:0 «Партизан» (Прядко О; Кобевко В. (2 голи)

«Ізвєстія» 1:1 «Новоуспенівка» (Поляков І; Гончаренко О.)

«ДЮФК» 3:0 «Менчикури» (Іващенко С; Шнуровий Д. (2 голи)

 

Турнір серед вуличних команд проводиться з 2011 року за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Веселівської райдержадміністрації та благодійного фонду «Роби добро».

 

Вперше змагання були проведені за ініціативи головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту – Козюри Михайла Юрійовича. Він організував змагання серед вуличних команд з метою долучити молодь до занять футболом. І в нього вийшло якнайкраще. Команди чекають цього турніру як можливості проявити себе та провести час цікаво і з користю. До того ж, протягом року футболісти намагаються тримати себе у гарній формі, щоб, коли настане час змагань, показати себе з найкращого боку.

 

Долею гравців крім благодійного фонду «Роби добро» переймаються й фізичні особи. Вони підтримують жагу спортсменів до футболу. Команда «Ізвестія» (с. Широке) грає за підтримки Рудського С.; «Новоуспенівка» – Овчарчиних Сергія та Дмитра; «Менчикури» – Васьковського Р.; «Калинівка» – Остроконя Ю., ДЮФК «Веселе» – Божка Є.

 

До речі, з метою популяризації футболу серед населення, вже другий рік поспіль деякі етапи турніру проводяться в селах району.


                                                                             

Олександр Залата

Прочитано 860 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии