Переможцем футбольного турніру у Калинівці стала команда з Великої Білозірки

Пятница, 24 Октябрь 2014 08:47
Оцените материал
(0 голосов)

12 жовтня, в с. Калинівка відбувся черговий, 21-ий за рахунком, футбольний турнір «Пам’яті калинівських спортсменів». Цього сонячного, теплого осіннього дня на шкільному спортивному майданчику зустрілися давні друзі-суперники. Це команди ветеранів з Нижніх Сірогоз (Херсонської області), Великої Білозірки, Веселого, сіл Чкалове та Калинівка.

В результаті футбольних баталій у матчі за третє місце зустрілися сірогозці з чкалівцями, де гості з Херсонщини виявилися сильнішими і перемогли з рахунком 3:1, ставши бронзовими призерами.

 

У фінальній грі між білозірчанами та калинівцями інтрига зберігалася до фінального свистка. Жодна з команд не ризикувала, приділяючи більше уваги захисту, але наприкінці другої половини гри гостям вдалася швидка результативна контратака. Тож, один єдиний м’яч вирішив долю чемпіонства у турнірі.

 

Не оминули увагою цього дня і вболівальників. Для них були організовані різноманітні конкурси та змагання. Так, у змаганнях зі штовхання ядра переміг Лісовін Євген (Калинівка), у жонглюванні м’ячем – Ружицький Сергій (Н. Сірогози), у згинанні розгинанні рук в упорі лежачи – Остроконь Кирил (Калинівка).

 

Також було відзначено кращого гравця турніру – Білана Віталія (В. Білозерка) та найстаршого учасника – Максимчука Віталія (Веселе).

 

По завершенню змагань всі учасники хвилиною мовчання вшанували земляків-спортсменів, яких, нажаль, уже немає з нами.

 

Родзинкою свята стало традиційне виконання всіма учасниками легендарної пісні «Команда молодости нашей».

 

 

Ю.ОСТРОКОНЬ, організатор турніру,

За матеріалами газети «Колос»

Прочитано 1218 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии