315 безробітних веселівців долучились до тимчасових громадських робіт

Четверг, 13 Ноябрь 2014 18:54
Оцените материал
(0 голосов)

У Веселівському РЦЗ відбулось засідання круглого столу з сільськими головами та бухгалтерами сільських рад. Темою зустрічі стало обговорення питання організації громадських та інших робіт тимчасового характеру в поточному році, а також перспективи року наступного.

Директор центру зайнятості Жукова А.І. доповіла про стан організації громадських робіт у Веселівському районі, відзначила позитивні та негативні моменти. З початку 2014 року до робіт з благоустрою територій району залучено 315 безробітних та витрачено 144,1 тис. грн коштів місцевих бюджетів.

 

Юрисконсульт Веселівського РЦЗ Полтавченко О.Г. розповіла про порядок документообігу та відвідування безробітними центру зайнятості під час проведення громадських робіт.

 

Протягом зустрічі обговорено також питання трудових відносин та поширення державних соціальних гарантій на осіб, які беруть участь у громадських роботах, взаємодії працівників сільських рад зі службою зайнятості району щодо залучення безробітних до суспільно корисних робіт в інтересах територіальної громади.

 

 

За матеріалами газети «Колос»

Прочитано 628 раз Последнее изменение Четверг, 13 Ноябрь 2014 19:01
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии