Візит до ветеранів

Понедельник, 16 Март 2015 14:00
Оцените материал
(0 голосов)

Допомога та підтримка ветеранів Великої Вітчизняної війни – громадянський обов’язок кожного. . Зустрічі, спілкування, участь у святкових заходах, допомога по господарству - це ті речі, які ми повинні робити повсякчас.

Здобувши перемогу у найжахливішій війні в історії людства, ветерани-переможці сьогодні часто не мають гідних умов для життя. Зважаючи на те, що наймолодші з учасників Великої Вітчизняної війни вже переступили 80-річний поріг, їхні проблеми потрібно вирішувати негайно.

На минулому тижні активісти громадської молодіжної організації «Моє майбутнє» відвідали  учасників бойових дій другої світової війни. На сьогоднішній день у Веселівському районі ветеранів лишилося 14 чоловік.  Наймолодшому  - Шовкоплясу С.К. 88 років, а найстаршому - Пеклу  І.В. виповнилося 96 років. У деяких проблеми з зором, слухом, проте кожен з них пам’ятає ті страшні часи війни. Деякі з ветеранів запрошували на город, щоб продемонструвати перші сходи цибулі та часнику.  Кожен з ветеранів поділився спогадами, продемонстрували фотографії  молодих років.  Дуже було радісно бачити, що кожний  з них знаходився у доброму настрої. 

Дуже хвилює їх і нинішня тяжка ситуація на території України, переймаються за молоде покоління, бажали, щоб ми  ніколи не бачили війни. При підтримці благодійного фонду «Роби добро» для ветеранів придбано та вручено продуктові набори.


М.Ю. Козюра

Прочитано 1092 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии