Підсумковий концерт «БІЛА АКАЦІЯ»

Четверг, 28 Май 2015 11:11
Оцените материал
(1 Голосовать)

Щороку в кінці травня гімназія  підводить підсумки плідної праці в різних сферах дитячої діяльності.  Ось і цього року 22 травня відбувся заключний святковий концерт «Біла акація». 

Без віри у себе, у свої сили не можна братися за жодну справу.  Активно діяти, творити, працювати – ось шлях, на якому здібності і таланти  дають змогу кожному  стати майстром своєї справи. В цьому навчальному році були названі та нагороджені  Почесними грамотами і подарунками кращі учні та вчителі гімназії, які відзначились у таких  номінаціях:

«Вчитель 2015 року», Номінація «Еврика», «Фотограф року», «Спортсмен року», «Патріот року», «Золотий голос року», «Майстриня року», «Відкриття року», «Декламатор року», «Встигаю всюди», «Художник року», «Вогонь Прометея», «Звукорежисер року», «Турботлива мима», «Неспокійне серце», «Прорив року», «Єрудит 2015 року», «Майстер танцю».

Гімназисти живуть цікавим, насиченим життям. Їм підвладні не тільки вершини науки. Вони гідно проявляють себе в співі, танцях, декламуванні, малюванні,   в підкоренні спортивних висот.

Захід пройшов за підтримки молодіжної громадської організації «Моє майбутнє» та благодійного фонду «Роби добро», а також за  допомоги приватного підприємця Маркової Ольги Анатоліївни.    

Свято вдалося. Під час концерту артисти співали і танцювали, глядачі вітали переможців  та отримали масу позитивних емоцій.

Гімназія  дає можливість кожному розкрити свої здібності і таланти.

Талант — це здібності природні,

Ну, щось таке, що серцю миле,

Що ти робив би день і ніч.

І був від цього ти б  на крилах,

Й завжди б летів зорі навстріч.

Це може бути що завгодно:

Малюнок, пісня чи шиття.

Те, що для серденька природно,

На що поклав би ти життя.

Ти можеш гарно танцювати,

А чи ростити десь сади,

Плести гачком, вірші складати,

Але без діла не сиди.

Учись, працюй, трудися в поті,

Щоб міг, талант свій зберегти.

І щогодини будь в роботі,

Щоб краще вміти і змогти.

Тоді талант розквітне щиро

І будеш ти на висоті.

З собою будеш жити в мирі,

Все буде добре у житті.

Талант — це дар, будь вдячний долі,

Якщо його знайдеш в собі.

Тому старанно вчися в школі,

Будь у постійній боротьбі.

Ми з впевненістю можемо сказати що наші гімназисти будуть мати попереду цікавий, можливо й нелегкий, але ж цікавий,  життєвий шлях. І ніякі труднощі не зможуть зашкодити  у досягненні поставленої мети.  

Прочитано 1209 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии