Спартакіада державних службовців

Понедельник, 06 Июль 2015 06:46
Оцените материал
(1 Голосовать)

26 червня року на базі Веселівської ДЮСШ та центрального стадіону відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за підтримки благодійного фонду «Роби добро» проведено  районну спартакіаду серед збірних команд  державних службовців, підприємств, установ та організацій.

В цьому році у змаганнях прийняли участь: команда Веселівської центральної лікарні, Веселівського РВ ГУМВС, Веселівського виправного центру № 8, збірна команда педагогічних праівників району, збірна державних службовців і органів місцевого самоврядування, команда підприємців району та збірна ДП ДГ «Ізвєстія». Змагання проходили по трьом видам спорту: шахи, шашки, волейбол та міні-футбол.

В результаті змагань у особистому заліку місця розподілилися таким чином. У шахах серед жінок: на 1 місці – Цикіна Г., (збірна педпрацівників), на другому: Воінова Т. (ЦРЛ), на третьому – Бурлакова Л. (Ізвєстія). У чоловіків: 1 місце – Палій Т. (ВВЦ-8),        2 місце – Джаббаров Т.,  (збірна підприємців), 3 місце -  Патока І. (Ізвєстія). Шашки жінки: чемпіонкою стала Лущай В., (педпрацівники), срібна нагорода дісталася Воіновій Т. (ЦРЛ), бронзу виборола – Бурлакова Л. (Ізвєстія), у чоловіків чемпіоном став Щебликін С. (збірна органів місцев. самоврядув. та держслужбовців), на другому місці – Товкун В. (педпрацівники), бронзу отримав – Павленко І. (ЦРЛ).

Цікавими видалися змагання з волейболу: на першому місці – збірна підприємців району, на другому – збірна педагогічних працівників, на третьому – збірна органів місцевого самоврядування та державних службовців.

У змаганнях з міні-футболу навіть сильна злива не стала на заваді для справжніх фанатів футболу. Місця розподілені наступним чином: 1 місце – збірна підприємців, на другому  - «Ізвєстія» і бронзову нагороду отримали педагогічні працівники.

У командному заліку чемпіоном спартакіади стала збірна підприємців району, на другому  срібним призером – Веселівська центральна лікарня і бронзу завоювала збірна «підприємців району.  Дякую всім організаціям та керівникам команд котрі відгукнулися та прийняли участь у спартакіаді.

Організатори висловлюють щиру подяку за допомогу у проведенні спартакіади благодійному фонду «Роби добро» суддям Бєлікову Ю.В., Сметанському О. та        Акімову О., Мусіхіну М.М., керівникам та капітанам команд збірних організацій: Василенку В.О., Коліснику О.М., Сєргєєвій Т.М., Кононихіну В.М., Куцаку В.М.,  Кізілову Д., Чупрову І., Максимчуку В.А., Голобородьку А.І., Фомкіну А., Рудському С.В., Сазонову В.Г.

М. Козюра

Больше фотографий

Прочитано 1146 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии