Спортивні новини

Вторник, 04 Август 2015 05:04
Оцените материал
(1 Голосовать)

11 липня на спортивному майданчику «КЗ Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» за підтримки громадської організації «Моє майбутнє» відбувся відкритий районний турнір з пляжного волейболу серед чоловіків.

В турнірі прийняло участь 8 команд з смт Веселого, смт Якимівки та м.Мелітополя. В результаті ігор чемпіоном турніру стала команда «Будівельник» у складі: Фуклєва Віталія та Чупрова Ігоря.

25 липня в м.Мелітополі відбулася відкрита першість міста з пляжного волейболу. Прийняло участь 8 команд з Мелітополя, Михайлівки, Якимівки та Веселого.

Веселівський район представляли Козюра Михайло та Кікоть Роман. Наша команда вийшла до фіналу перемігши у півфіналі  досвідчену команду «Каштан» (срібні призери чемпіонату області). В результаті змагань веселівська команда завоювала срібні нагороди.

01 серпня на спортивному майданчику «КЗ Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» Веселівською ДЮСШ спільно з відділом освіти, молоді та спорту РДА проведено відкриту першість Веселівської ДЮСШ з пляжного волейболу серед дівчат.

Команди були розподілені на підгрупи де зіграли за коловою системою.

Третє місце посіла команда у складі Живачевської Тетяни та Гушуляк Юлії (Веселівська ДЮСШ, Кікоть Р.), срібні нагороди у Івової Наталії (ДЮФК «Веселе»,                    тренер Божко Є.) і чемпіоном змагань стали Носуленко Катерина та Полозок Поліна (Веселівська ДЮСШ, тренер Кікоть Р.).

Призери та учасники змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами Веселівської ДЮСШ.

Запрошуємо всіх любителів футболу на закриття п’ятої традиційної першості району з міні-футболу серед вуличних команд, яке відбудеться 06.08 з 17.00 на футбольному майданчику Веселівської гімназії.

 

М.Козюра 

Прочитано 1290 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии