Свято іноземної мови в гімназії

Четверг, 18 Февраль 2016 07:57
Оцените материал
(0 голосов)

Декада іноземної мови – це не тільки звіт про виконану роботу, це свято англійської мови. Декада іноземної мови пройшла на високому рівні. Всі заходи сприяли розширенню активного словника учнів, охоплювали велике коло проблем і питань, які виходять за межі шкільної програми, поглиблювали соціокультурні знання.

Нестандартні форми проведення позакласної роботи надихали гімназистів на самовдосконалення: поглиблення набутих знань, розвиток мовної та мовленнєвої компетенції.

Кожен день тижня був заповнений цікавим заходом. Плануючи предметну Декаду іноземних мов, ми намагалися, щоб учні гімназії змогли взяти участь у всіх заходах.

Настрій свята, мовна атмосфера створювались за допомогою музики та пісень, які лунали на перерві. Кольоровим оформленням стіннівок, конкурсами, переглядом вистав та відеофільмів був заповнений кожен день декади іноземної мови.

Заключний день декади завершився великим масовим заходом – Весела перерва до Дня Святого Валентина під час якого було проведено виставку «Валентинок», караоке та вікторину. Гімназисти брали активну участь у заходах і були нагороджені дипломами, солодкими призами, та «валентинками» від громадської організації «Моє майбутнє»

Керівник предметної комісії

вчителів іноземної мови

Дмитровська Т.А,

Прочитано 257 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии