Михайлівські держслужбовці відзначили професійне свято

Пятница, 27 Июнь 2014 09:44
Оцените материал
(1 Голосовать)

У понеділок, 23 червня, державні службовці країни відзначали своє свято. У Михайлівській РДА, де зібралися держслужбовці району, вітали гостей — колектив народної філармонії з міста Києва. Артисти влаштували для винуватців свята невеличкий концерт.

Серед гостей був і православний священик, який разом з іншими співав державний гімн України, а потім освятив приміщення і помолився за здоров’я тих, хто в ньому працює.


На урочистостях з нагоди свята традиційно вітали кращих з кращих, вручали їм відзнаки.


Дев’ятнадцять осіб отримали грамоти РДА. Як сказано в них, «за вагомий особистий внесок в ефективне функціонування державного механізму, забезпечення результативної й стабільної діяльності органів державної влади, невтомне служіння народу і державі, захист законних прав і свобод громадян».


Серед цих дев’ятнадцяти — Віталій Анатолійович Беспалов — старший державний ревізор-інспектор відділу податкового аудиту Михайлівського відділення Токмацької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Запорізькій області.


Такі ж відзнаки, тобто грамоти РДА, «за ґрунтовні знання діючого законодавства України, нестандартність і творчість у поглядах на процеси державного управління», вручено й переможцям та лауреатам щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2014 році. Це Олена Миколаївна Павліченко, начальник відділу надання адміністративних послуг РДА (переможець номінації «Кращий керівник»); Людмила Антонівна Сичова, завідувач сектору опіки та піклування служби у справах дітей РДА (лауреат у номінації «Кращий керівник); Юлія Сергіївна Ашихман, головний спеціаліст відділу прийому громадян управління соціального захисту населення (переможець у номінації «Кращий спеціаліст»); Світлана Миколаївна Воронівська, провідний спеціаліст, економіст бюджетного відділу управління фінансів (лауреат у номінації «Кращий спеціаліст»); Іван Іванович Халявка, головний спеціаліст, економіст управління агропромислового розвитку (лауреат у номінації «Кращий спеціаліст»).


Крім того, 13 держслужбовців відзначені подяками голови райдержадміністрації за активну участь в районному та обласному етапах Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців.


 

За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 1321 раз Последнее изменение Пятница, 27 Июнь 2014 12:26
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии