Пятница, 31 Июль 2015 14:23

На помощь ветерану

Активисты молодежной общественной организации «Моє майбутнє» шефскую помощь пожилым людям. Осадков в этом году выпало много, бурьян буйствует, вот и решила молодежь отправиться  на помощь в уборке приусадебных участков ветеранов.

Опубликовано в
Пятница, 31 Июль 2015 07:52

КАЗКОВЕ ПОДВІР’Я МИХАЙЛОВИЧА

У кожного є своє хобі – хтось вишиває, хтось малює, хтось просто щось колекціонує.

У Віталія Михайловича Неділька є досить незвичайне заняття – він розводить голубів. Цим він займається приблизно з 2010, але цікавитись ними почав ще років двадцять тому.

Опубликовано в Михайловка
Пятница, 31 Июль 2015 07:50

ДРУГА ПЕРЕМОГА ЗА ТИЖДЕНЬ

У районі завершились змагання колективів збиральних ланок за скорочення термінів та підвищення якості збирання врожаю ранніх зернових культур. Конкурсною комісією було підбито підсумки останньої – четвертої «п’ятиденки», яка тривала з 21 по 25 липня. Переможцем став колектив комбайнового агрегату (New Holland Х 8080) фермерського господарства «Таврія-Скіф» у складі комбайнера Олександра Паламарчука та його помічника Миколи Чертова, який за вказаний період з площі посівів 248 гектар намолотив 1195 тонн пшениці.

Опубликовано в Михайловка
Вторник, 28 Июль 2015 08:00

БЛАГОДАРНЫ ЗА ПОДДЕРЖКУ

Когда мы слышим, как люди, которые ушли на пенсию, с нотками обиды в голосе говорят: “Вот ушел и все, про меня забыли,” повздыхаешь, да и всё. Ведь это тебя не касается. Пока…  Но только сам оказываешься на их месте,  в таком же положении, сразу понимаешь, что очутился за бортом жизни, не у дел. Кто-то смирился, но многих это новое положение не устраивает, они начинают искать общение с такими же коллегами-пенсионерами.

Опубликовано в Михайловка
Вторник, 28 Июль 2015 07:59

«ТАВРІЯ-СКІФ» - ПЕРЕМОЖЦІ!

У неділю 26 липня відбувся фінальний матч кубку Запорізької області з футболу між командами «Таврія-Скіф» (с. Роздол) та «Вектор» (м. Запоріжжя) на стадіоні «Славутич-Арена». Гра проходила цікаво та закінчилась упевненою перемогою нашої команди.

Опубликовано в Михайловка

23 липня міжнародними компаніями «MAISADOR», «TERRA VITA», «VADERSTAD» був проведений черговий в цьому році із запланованих ДЕНЬ ПОЛЯ! Цей захід відбувся в Пришибі на базі (в полях) АТ «Райагропостач».

Опубликовано в Михайловка
Пятница, 24 Июль 2015 07:43

НА СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

В четверг 23липня відбулася сорок перша  сесія  районної ради  під головуванням Сергія Передерія.

Депутати районної розглянули 15 питань, серед яких прийняття Програм: соціального значення, енергоефективності, матеріального резерву, бюджету. До низки Програм внесли зміни та доповнення.

Опубликовано в Михайловка

У нашому районі вже завершилась третя п’ятиденка зі змагання колективів збиральних ланок за скорочення термінів та підвищення якості збирання врожаю ранніх зернових культур. За її результатами переможцем став екіпаж комбайнового агрегату (John Deere 5960) СВК «Нива» (керівник Ю.В. Голуб), у складі комбайнера Олександра Масненка та його помічника Дмитра Катеринюка. За вказаний період було зібрано 590 тонн зернових з площі посівів 123 гектари.

Опубликовано в Михайловка
Вторник, 21 Июль 2015 08:03

ЗА ЩАСТЯ ТРЕБА БОРОТИСЬ

Як часто ми бачимо пари, в яких люди зовсім не підходять один одному? Іноді замислюєшся, ну що може їх поєднувати? Мезальянс – шлюб між людьми з різних соціальних верств. А чи має таке явище шанс на існування у реальному житті?

Геннадій та Аліна були зовсім різними. Він виріс у звичайній родині: мав молодшого брата, батьки майже все життя пропрацювали у колгоспі. Про далеке майбутнє дітей ніхто не замислювався, головне, що нагодовані та вдягнені, а там якось буде... Вищої освіти Геннадій не мав – батьки не змушували, а самому не дуже й хотілось. Тож і працювати пішов звичайним помічником механіка.

Опубликовано в Михайловка

Важкий, стиглий золотавий колос встиг увібрати в себе енергію сонця, дощу і вже готовий потрапити на зберігання,  щоб потім, з  мільйоном іших зернин, після відповідної переробки створити пекарський шедевр – паляницю чи якийсь смаколик. За короткий проміжок часу хліборобам потрібно зібрати вирощений врожай, звезти до комори, відсортувати й закласти на зберігання. Паралельно треба встигнути заготувати сіно й солому для  худоби. Тому й намагаються трударі ТОВ СГП «Світанок», як і всі аграрії Михайлівщини, вчасно зібрати вирощений урожай. І так вже протягом 25 років від заснування сільгосппідприємства…

Опубликовано в Михайловка
Страница 1 из 4