У Токмаку вирішували питання нелегальних пасажироперевезень

Среда, 17 Сентябрь 2014 07:13
Оцените материал
(0 голосов)

Цими днями перший заступник голови Токмацької РДА Ю. Тищенко очолив засідання робочої групи з питань проведення моніторингу стану обслуговування маршрутів автомобільним транспортом у Токмацькому районі.

На засідання були також запрошені начальник ВДАІ з обслуговування м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів ГУ МВС України в Запорізькій області Р. Живокоренцев, начальник управління оподаткування фізичних осіб Токмацької ОДПІ Т. Кузьменко та «нелегальні» перевізники А. Нікіфоров, С. Алексєєв та В. Сопело.


Питання порядку денного – організація спільної роботи щодо припинення діяльності нелегальних перевезень пасажирів. В ході засідання голова Токмацької РДА О. Гатайло наголосила на тому, що не допустить в подальшому здійснення перевезення пасажирів без відповідних документів, адже нелегальні перевізники нехтують правилами безпеки, а їх діяльність може спричинити припинення обслуговування окремих приміських маршрутів, загрожує залишити населення без регулярного транспортного сполучення.


Заслухавши запрошених перевізників, було прийнято рішення розглянути наявні документи що є у «нелегалів», з метою вивчення та подальшого надання до Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА щодо їх участі (за маршрутом с. Новогорівка – м. Токмак) у конкурсі з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі територій Запорізької області.


 

Світлана Жулідова

Прочитано 1013 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии