Визначено переможця першості Веселівського району з міні-футболу

Понедельник, 19 Август 2013 08:24
Оцените материал
(0 голосов)

Вже третій рік поспіль відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Веселівською ДЮСШ за підтримки народного депутата України Артема Пшонки та громадської організації «Молоді регіони» влітку проводиться першість Веселівського району з міні-футболу серед вуличних команд.

Цього року ігри турніру проводились не тільки на майданчиках райцентру, а й у селах Калинівка, Новоіванівка та Широке. У першості взяли участь 7 команд: Ізвєстія-1, Ізвєстія-2, Калинівка, Веселе, Партизан, Старт та Новоуспенівка. Всі ігри турніру видалися цікавими та непередбачуваними.

 

На минулому тижні на майданчику Веселівської районної різнопрофільної гімназії відбулися останні ігри турніру та церемонія нагородження учасників та призерів змагань. У кожній команді було визначено кращого гравця.. Кращим воротарем турніру став Король М. (Ізвєстія-1), кращим захисником — Шнуровий Д. (Веселе). Наймолодшим, але дуже технічним гравцем турніру, визнано Кісільова К. (Ізвєстія-1). Забивши 13 голів, звання кращого бомбардира отримав Сахно С. (с. Калинівка), а кращим гравцем турніру став Соболь О. (Ізвєстія-1).

 

За результатами зіграних ігор місця розподілені наступним чином: на третьому місці — команда Веселе, срібні нагороди отримали юнаки із Калинівки і, не програвши жодної гри, другий рік поспіль чемпіоном турніру стала команда Ізвєстія-1.

 

На закритті турніру учасників привітала голова райдержадміністрації І.М. Куковинець та помічник народного депутата України А.В. Пшонки Казанцев А.О.

 

Підтримала учасників змагань своїм виступом команда стріт-воркауту з села Гоголівка.

 

Кращі гравці відзначені цінними подарунками. Учасники були нагороджені грамотами, призери та переможці — кубками, медалями, грамотами та м’ячами від народного депутата.

 

Дякуємо за допомогу у проведенні турніру головному судді змагань Сенюкову О.Е., Кривку І.О., Кудрі О.А. Також слова подяки висловлюємо представникам команд учасниць турніру: Сазонову В.Г, та Сазонову С.Г, Остроконю Ю.В., Овчарчину С.А., Комаровичу В., Кобевку В., Ковтуну Г. за організацію команд та небайдужість до розвитку спорту на території Веселівського району.

 

 

М. КОЗЮРА

За матеріалами газети "Колос"

Прочитано 1278 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии