Міжнародний День сім'ї

Четверг, 28 Май 2015 08:06
Оцените материал
(1 Голосовать)

Дуже яскраве і тепле свято відзначають на всій планеті в травні місяці – це Міжнародний день сім’ї, свято, що об’єднує дуже близьких один одному людей. Здорова, міцна, дружня родина – це запорука успіху в усьому: у навчанні, в особистому житті. Тільки разом люди можуть здолати, нездоланні труднощі свого життя, досягати вершин і отримувати перемоги.

На щастя, наш світ багатий на людей з доброю душею та відкритим серцем. Так і в нашому районі проживають родини, які не злякались великої відповідальності,  подарували дітям, яких обійшла доля ще на початку їх життя своє батьківське тепло, материнську ласку, родинний затишок. Заради щасливих дитячих очей, вони створили міцні, дружні сім’ї, де  панують мир і злагода, розуміння, взаємоповага  та взаємодопомога. На сьогодні у Веселівському районі функціонує 8 прийомних сімей, як виховують 15 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ці сім’ї перебувають у полі постійної уваги соціальних служб, забезпечується не тільки соціальний захист даних родин, також  здійснюються різноманітні заходи для проведення дозвілля.

З наоди відзначення Міжнародного дня сім’ї Веселівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  спільно з районною бібліотекою проведена святкова зустріч для прийомних сімей  «Сім’я – це 7 я», за підтримки благодійного фонду «Роби добро». Зустріч пройшла у теплій, невимушеній та душевній атмосфері. В ході проведення зустрічі з дітьми та дорослими проводилися веселі конкурси, вікторини спрямовані на пропагування сімейних цінностей, визначення ролі матері в родині, формування досвіду відповідального батьківства. Переглядаючи відеофільм прийомним батькам надалася можливість отримати нові знання щодо виховання дітей,  із розумінням  відносилися до консультаційних порад спеціалістів центру. Прийомним батькам було цікаво поспілкуватися один з одним, адже всіх їх об'єднує одна мета - створити для прийомних дітей родинний затишок, оточити - їх турботою.

Слова вдячності опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, усім, хто щодня допомагає дітям знайти свою сім’ю, дарує віру та надію на краще майбутнє.

Ми сподіваємося, що ця зустріч стане для кожного з учасників продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї. Бережімо своїх рідних, бо сім’я – найдорожче в житті кожного!

С.Люта

Директор РЦСССДМ 

Прочитано 1139 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии