Світлана Федорець: «Порядність, професіоналізм, вірність ідеалам – принципи моєї професії»

Понедельник, 17 Декабрь 2012 07:56
Оцените материал
(1 Голосовать)

Напередодні Дня працівників суду кореспондент газети «Слово трудівника» поспілкувався із суддею Якимівського районного суду Запорізької області - Світланою Володимирівною Федорець.

У розмові Світлана Володимирівна зазначила, що невід'ємними, на її думку, якостями судді є порядність, бажання розібратися і вникнути в суть проблеми, аби прийняти законне рішення, принциповість, професіоналізм, вірність ідеалам Правди і Справедливості, відповідальність за результати своєї діяльності, за долю кожної людини.


Повертаючись додому, де її чекають чоловік Володимир та син Данил, Світлана Володимирівна із серйозної і принципової жінки перетворюється на тендітну, ніжну і люблячу дружину, матір. Полюбляє в'язати на спицях, із величезним задоволенням, коли знаходиться вільний час, читає книги. За її словами, класику вже перечитала, а найулюбленішим жанром літератури є детективи, фентезі та історичні романи.


Світлана Володимирівна передала вітання своїм колегам з нагоди Дня працівників суду і 20-ї річниці судової влади та побажання добрих і щасливих свят, щоб кожного дня з радістю йшли на роботу і з задоволенням поверталися додому.

 

К. Єрмолова

За матеріалами газети «Слово трудівника»

Прочитано 1344 раз Последнее изменение Понедельник, 17 Декабрь 2012 08:01
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии