У Якимівці продовжують боротися зі стихійною торгівлею

Понедельник, 14 Июль 2014 06:26
Оцените материал
(1 Голосовать)

Сміття під ногами і навколо нас. Порослі бур’янами палісадники за багатьма приватними обійстями. Несанкціоновані сміттєзвалища за околицями сіл і селищ. Стихійна торгівля вздовж прохідних вулиць. Це картинка нашого сьогодення.

Ми, напевно, вже стали звикати до такого життя, якщо нічого не робимо. Лише одиниці, як от частина комісії з боротьби зі стихійною торгівлею у Якимівці, намагається протистояти протизаконним діям наших земляків.


У четвер і п’ятницю мер Якимівки М. Чишко, землевпорядник, представники РДА, управління ветеринарної медицини, податкової служби і міліції пропонували мешканцям району перейти торгувати на спеціально відведене під п’ятничний ярмарок місце — перед селищною радою. Кожен був окремо попереджений, що стихійна торгівля вздовж вулиці Молодих патріотів заборонена, тому в інші дні будь-які продажі — тільки на території ринку.

Поступово стихійники перейшли на відведені для торгівлі місця, можливо, прокинулося почуття відповідальності, а можливо, щоб уникнути штрафів (міліціонери склали адмінпротоколи).


А що буде сьогодні? Відповідь наперед знають усі. А чому? Напевно, нам так подобається жити — на три копійки дешевше і ніяких гарантій від продавців. Скажете, мовляв, ми їх і їхній товар знаємо! Так хіба ж нам так важко зайти на ринкову площу і купити у знайомого продавця товар? А в цей час по вулиці Молодих патріотів можна без перешкод і пройти, і під’їхати… І сказати тоді можна: «Ми ж теж Європа!», а то поки що «не той фасончик виходить», і ми всі цьому потураємо.



Т. БЕЛИМЕНКО,

За матеріалами газети «Слово трудівника»

Прочитано 1197 раз Последнее изменение Понедельник, 14 Июль 2014 10:22
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии