Игры

У середу, 27 січня 2016 року, у Запорізькому обласному Центрі зайнятості (ОЦЗ) відбулося засідання «круглого столу» з обміну досвідом учасників навчальних програм професійного зростання Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні перспектив розвитку сільського зеленого туризму (СЗТ) в Запорізькій області з метою розширення можливостей для самозайнятості населення.

Опубликовано в Запорожская область

В прошлую пятницу состоялось второе заседание открытого Дискуссионного женского клуба «Токмачанка». За круглым столом собрались женщины – представительницы разных профессий, с различными интересами. Объединяет всех одно желание - не просто поговорить о собственных проблемах и наладить контакты с другими деловыми женщинами и интересными собеседницами, а и обсудить и принять совместные решения о том, а что мы можем сделать для своего города, как использовать свой потенциал, знания, опыт.

Опубликовано в Токмак
Среда, 27 Январь 2016 07:26

Молодь - це майбутнє країни

Якимівський район пишається юними спортсменами. Успіхів та перемог майбутнім олімрійцям! Шани та приємних несподіванок! Велика подяка моїм колегам у Якимівському районі за небайдужість.

22 січня відбулися змагання з волейболу серед юнаків у залік 71-ї районної спартакіади школярів у 2015/2016 навчальному році. У змаганнях узяли участь 14 команд загальноосвітніх навчальних закладів Якимівського району.

Опубликовано в Акимовка