Михайлівські сільгосппрацівники відзначили професійне свято

Вторник, 20 Ноябрь 2012 08:02
Оцените материал
(2 голосов)

16 листопада в Михайлівському районному будинку культури привітали робітників сільського господарства.

 


«Уклін тобі, господарю землі», - такими словами зустрічали кожного сільського трударя, хто прийшов на це свято. Трактористи, комбайнери, доярки, агрономи, зоотехніки, інженери, керівники сільськогосподарського виробництва – вони – наші годувальники.

 

Це їхні розумні голови й працьовиті руки ростять щедрі врожаї хліба, овочів, фруктів, забезпечують сировиною переробні підприємства. Та ще й дбають про якість вирощеного й виробленого. Бо хто б і що не казав, а наше, українське продовольство, краще й безпечніше багатьох імпортних харчів.

 

Привітати трудівників полів і ферм з їх професійним святом прийшли керівники району. На зустрічі виступив голова райдержадміністрації С. Передерій:

 

- На щастя, такі несприятливі за погодними умовами роки, як нинішній, трапляються нечасто. Проте складним умовам трудівники ланів Михайлівщини протиставили професіоналізм, мудрість, працьовитість. Дорогі хлібороби, ваш труд є запорукою процвітання України. Недарма кажуть, що високий урожай - гарантія миру й спокою в суспільстві. Отож, щедрої ниви вам, добробуту, щастя, міцного здоров’я.

 

С. Передерій вручив відзнаки кращим трударям: за вагомий особистий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва, високий професіоналізм, впровадження досягнень науки та передового досвіду у підвищення культури землеробства та з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства грамотою районної державної адміністрації та цінним подарунком нагороджені: Володимир Копейченко - агроном фермерського господарства «Таврія-Скіф», Валерій Пузанов – тракторист-машиніст товариства з обмеженою відповідальністю «Старобогданівське».

 

З урочистою промовою до слухачів звернувся голова районної ради М. Фатєєв:

 

- Ті, хто сьогодні перебувають у цьому залі, голоду не знали. І хоч у цьому році посуха була такою, якої за своє життя не пам’ятаю, і в районі вироблено продукції сільського господарства на 120 мільйонів гривень менше, ніж у попередньому, наші аграрії з честю вийшли з цього випробування. В районі немає жодного необробленого шматочка поля. Посіяно озимі, які переважно в хорошому стані, отож є надія на добрий ужинок. А хліб – єдиний продукт, який не приїдається, без якого не обходиться жоден стіл.

 

М. Фатєєв побажав трудівникам сільського господарства району всіляких гараздів: добра, миру, щастя, щедрих врожаїв і вручив відзнаки передовикам сільськогосподарського виробництва: за вагомі досягнення у професійній діяльності, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників сільського господарства грамотою Михайлівської районної ради та цінним подарунком нагороджені: Сергій Васильченко – керівник фермерського господарства «Садове» та Тетяна Трикозенко – оператор машинного доїння сільськогосподарського виробничого кооперативу імені Чапаєва.

 

До щирих побажань приєдналися і начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ф. Богдан, і голова районного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу А. Данилюк. Вони бажали сільським трударям наснаги, терпіння, надії, впевненості у завтрашньому дні, достойних заробітних плат.

 

Ф. Богдан вручив Почесну грамоту Головного управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації та цінний подарунок: Олексію Обергану – твариннику товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство «Світанок» та Олексію Романенку – трактористу-машиністу товариства з обмеженою відповідальністю «ЮЛеНа».

 

Постановою президії обласного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу за багаторічну сумлінну працю, значні трудові здобутки, активну участь у роботі профспілкової організації та з нагоди Дня працівників сільського господарства Почесною грамотою обласного комітету профспілки та цінним подарунком нагороджені: Надія Троян – головний економіст сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Прапор», Наталя Козій – інспектор відділу кадрів товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма імені Мічуріна», голова профспілкового комітету, і Валентина Трусова – головний бухгалтер виробничого сільськогосподарського кооперативу «Нива», скарбник профспілкового комітету. Відзнаки їм вручив А. Данилюк. Як і грамоти районного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу та грошові премії: Миколі Бондаренку – інженеру товариства з обмеженою відповідальністю «Алекс», Андрію Васіку – трактористу-машиністу приватного підприємства «Молодіжне-1», Анатолію Волобуєву – водію товариства з обмеженою відповідальністю «Молодіжне», Олегу Касілову – водію фермерського господарства «Троянда», Василю Козловському – бригадиру тракторної бригади СВК імені Чапаєва, Сергію Кулаковському – водію акціонерного товариства «Михайлівський райагропостач», Олені Мєшковій – головному бухгалтеру товариства з обмеженою відповідальністю «Старобогданівське», Наталії Муравйовій – головному бухгалтеру товариства з обмеженою відповідальністю «ЮЛеНа», Юрію Пересипкіну – начальнику дільниці рослинництва ТОВ СПП «Світанок», Володимиру Чокотову – трактористу-машиністу ТОВ «Агрофірма «Лан».

 

У цей день сільських трударів району привітали солісти й вокальні ансамблі, а танцювальні колективи показали чудовий концерт.

 

Тетяна Світлична,

за матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 1489 раз Последнее изменение Вторник, 20 Ноябрь 2012 08:08
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии