У Михайлівському районі відбувся концерт до Дня працівника сільського господарства

Пятница, 23 Ноябрь 2012 10:21
Оцените материал
(4 голосов)

Нещодавно сільгоспвиробники відзначали своє професійне свято. З цього приводу у селі Вовківка виступив з концертом самодіяльний колектив «Молодість душі» відділення соціально-побутової адаптації комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування Михайлівської райради».

Зустріли колектив дуже привітно. Концерт розпочала ведуча Марія Іванівна Тібій. Вона привітала глядачів зі святом та побажала їм всього найкращого.


У перервах між піснями різних жанрів, вірші та гуморески читали Алла Артемівна Акімова, Тамара Миколаївна Целуйко, Лідія Олександрівна Поліон та Аліса Володимирівна Шевцова.


Зінаїда Петрівна Довженко та Анатолій Олексійович Сєрих дуетом співали українські народні пісні.

Наприкінці програми до присутніх звернулись учасники гурту «Непоседы» з села Тимошівка. Вони приїхали сюда для того, щоб взяти участь у святкуванні.


У виконанні «Непосед» пролунали пісні «Ходять, з хлопцями зустрічаються», «Люба» та інші. Їм акомпанувала баяністка з «Молодості душі» С.І. Овчиннікова. Прозвучали й гуморески від Олександри Олексіївни Титової й Тетяни Михайлівни Мелащенко.


Працівники відділення соціально-побутової адаптації та самодіяльний колектив щиро вдячні Сергію Анатолійовичу Каліману за грошову допомогу та підтримку в організації свята. А ще - Миколі Анатолійовичу Радченку, начальнику відділу культури, - за наданий транспорт, водію Віктору Прядку, медсестрі Олені Віталіївні Д‘яконовій за медичний супровід.



Олена Приступа,

завідуюча відділенням соціально-побутової адаптації

За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 2016 раз Последнее изменение Пятница, 23 Ноябрь 2012 10:28
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии