У Михайлівській музичній школі відбувся концерт «Лірична осінь»

Пятница, 14 Декабрь 2012 10:01
Оцените материал
(2 голосов)

Михайлівська дитяча музична школа разом з директором П.М. Шершньовим вже кілька років поспіль радо зустрічає гостей.

Нещодавно батьки та учні музичної школи отримали запрошення на концерт її викладачів, який мав назву «Лірична осінь». Розпочали концерт ведучі - П.М. Шершньов та О.М. Кочанова.


Першими на сцені з’явились гості музичної вітальні - вокальний ансамбль «Мелодія» районного будинку культури. В чудовому виконанні учасниць ансамблю прозвучав «Вальс расставания». Чарівні голоси у ритмі вальсу нікого в залі не залишили байдужим.


Фортепіанний дует (І.Е. Дьоміна та З.В. Корнілова) вмить зачарував зал. «Весёлый кабальеро» в його віртуозному виконанні захопив аудиторію, додав бадьорого настрою.


Навіяв спогади про юність і перше кохання проникливий романс «Вечір надворі» у виконанні Р.П. Бучинського. Зачарував зал «Вальс» М. Таривердієва, в досконалому виконанні Л.Д. Пересипкіної.


Романс Б. Окуджави «Пожелания друзьям» на святі виконали О.М. Родіміна (вокал) і Р.П. Бучинський (гітара). Захопила гостей і мелодія музичного твору «Берег моря», у виконанні оркестру.


Романси «Осенние листья» (вокал А.Й. Терещенко) та «Ночь светла» (вокал О.М. Родіміна) просто зачарували публіку та навіяли приємні спогади.


Не встигли стихнути овації в залі, як пролунав «Знакомый силуэт» у зворушливому виконанні оркестру, керівником якого є П.М. Шершньов.


Своїм романтизмом і, водночас, трагізмом вразила українська пісня «Дикі лебеді» у виконанні вокального квартету у складі: З.В. Корнілової, О.М. Кочанової, О.М. Родіміної, Г.Й. Терещенко.


Також гості мали можливість насолодитись дивовижним вокалом Г.Й. Терещенко, що виконала романс «Дорогой длинною».


Заключним номером концертної програми «Лірична осінь» став «Музичний сувенір» у виконанні оркестру. Він став справжнім подарунком для публіки. Співав кожен інструмент у руках талановитих музикантів-педагогів; фортепіано: І.Е. Дьоміна, баян: К.В. Косенко, Н.О. Шершньова, домра: Р.П. Бучинський, Н.С. Тібій, А.В. Хрущ, О.А. Воронцова, З.В. Корнілова, А.Р. Бутенко, Л.Д. Пересипкіна, бас-гітара: В. Дрімлюга. Без сумніву, «Струни Таврії» глибоко й зворушливо торкнулись струн кожної душі.


Усі учасники концерту - досвідчені педагоги й музиканти-віртуози. Діти вже не один рік відвідують музичну школу, і їх батьки, майже кожного викладача знають особисто.


Отримуючи музичну освіту, діти здобувають ще й навички загальної людської культури, а їх батьки мають змогу культурно відпочивати.



С. Настина,

від імені батьків і учнів музичної школи.

За матеріалами газети «Михайлівські новини»

 

Прочитано 1402 раз Последнее изменение Пятница, 14 Декабрь 2012 10:13
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии