У Михайлівському районі проходить операція «Візит»

Пятница, 08 Февраль 2013 07:43
Оцените материал
(1 Голосовать)

На території нашої області, зокрема й Михайлівського району, тривають заходи, які проводять працівники служби дільничних інспекторів міліції в рамках операції «Візит». Зусилля правоохоронців спрямовані на інформування населення, проведення профілактичної роботи щодо попередження вчинення злочинів та налагодження взаємодії з громадянами.

 

Міліціонери відвідують мешканців та вручають їм візитні картки. Часи прийому громадян, прізвище та контактні телефони дільничного інспектора, закріпленого за певним населеним пунктом, телефони чергової частини районного відділу міліції – цю інформацію містить візитка, яку обов’язково залишає працівник міліції після спілкування з жителями своєї території обслуговування.

 

Представники служби дільничних інспекторів міліції безпосередньо працюють з населенням. Тому дуже важливо в процесі цієї роботи зміцнювати зв’язки з громадянами. Саме їх довіра до правоохоронців дуже допомагає в протидії злочинності та профілактиці правопорушень.

 

Ще один важливий напрямок заходів - збір інформації про правопорушення та громадян, схильних до їх скоєння. Адже дільничний несе певну відповідальність за стан правопорядку в населеному пункті, закріпленому за ним, і тому повинен досконало знати цю територію.

 

Як сказав начальник сектору дільничних інспекторів міліції Михайлівського райвідділу міліції, майор міліції Олексій Мороз, територія, яку вони обслуговують, чимала. Робота дещо ускладнена тим, що деякі населені пункти географічно сильно віддалені від районного відділу міліції. Однак за кожною сільрадою закріплено дільничного інспектора міліції, який працює з громадянами на своїй дільниці.

 

Від правопорядку в кожному окремому населеному пункті залежить і лад по всій території країни в цілому. Для досягнення позитивних результатів працівники міліції у своїй діяльності потребують активної громадської підтримки, адже на сучасному етапі, робота міліції оцінюється рівнем безпеки та довіри громадян.

 

за матеріалами газети «Михайлівські новини»

 

На фото: дільничний інспектор міліції С. Спіцин відвідує помешкання громадян похилого віку.

Прочитано 1071 раз Последнее изменение Пятница, 08 Февраль 2013 08:23
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии