В Михайлівському районі міліціонерів нагородили почесними грамотами

Пятница, 15 Февраль 2013 07:38
Оцените материал
(0 голосов)

Минулого тижня в приміщенні райвідділу міліції пройшла нарада районної первинної організації ветеранів Міністерства внутрішніх справ України. Обговорювали підсумки роботи за 2012 рік, затверджували план роботи на нинішній.

 


На зборах були присутні 34 члени первинної ветеранської організації. Перед ветеранами та пенсіонерами ОВС України виступив начальник Михайлівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області підполковник міліції Андрій Довбня, який розповів про роботу райвідділу в умовах дії нового Кримінально-процесуального кодексу України, зупинився на питаннях фінансового забезпечення працівників МВС України та ветеранів МВС України, комплектування вакантних посад рядового та начальницького складу підрозділу, матеріально-технічного забезпечення.

 

Керівник райвідділу розповів також про роботу райвідділу із впорядкування ізолятора тимчасового тримання затриманих та взятих під варту осіб, приведення цієї спеціальної установи до європейських стандартів.

 

Наостанок Анатолій Довбня від щирого серця подякував пенсіонерам та ветеранам ОВС за активну участь у вихованні молодого покоління міліціонерів та надання практичної допомоги у вирішенні нагальних питань.

 

Андрій Анатолійович зазначив, що налагодженню стосунків між райвідділом міліції та ветеранською організацією допомагають голова районної первинної ветеранської організації ветеранів, заступник голови – Олександр Лактіонов, член ради ветеранів – Леонід Карпенко.

 

З боку членів ветеранської організації у свою чергу була висловлена подяка начальнику районного відділу Анатолію Довбні та співробітникам Михайлівського РВ: начальнику сектору кадрового забезпечення підполковнику міліції Олександру Трусову, старшому інспектору сектору кадрового забезпечення майору міліції Віталію Лучку за організацію протягом 2012 року участі ветеранів та пенсіонерів ОВС у концертах, які проходили в м. Запоріжжя в театрі імені Магара, ПК «Металург», ПК «Титан» і були присвячені Дню захисника Вітчизни, 8 березня, Дню Перемоги, Дню ветерана працівників ОВС.

 

На нараді почесними грамотами начальника ГУМВС області були заохочені учасник ліквідації аварії на ЧАЕС, пенсіонер МВС України Валерій Гевкалюк, а також пенсіонер МВС України Ілля Мартиненко.

 

Робота в міліції потребує значних морально-психологічних перевантажень. Ненормований робочий день та інші чинники згубно впливають на здоров’я. Встановлено сумну статистику: серед 125-ти членів ветеранської організації тільки шість пенсіонерів та ветеранів ОВС мають вік, більший 70 років.

 

Обстановка наради була тепла, дружня. Колеги зустрілися, пригадали кумедні випадки зі своєї багаторічної служби в міліції. І це ще раз підтверджує давнішню міліцейську приказку: «Колишніх міліціонерів не буває». Всі вони, незважаючи на вік, допомагають становленню нашої молодої країни.

 

Після всього давні друзі сфотографувались напам’ять перед центральним входом до райвідділу.

 


Віктор Борисенко,

голова районної первинної організації ветеранів і пенсіонерів МВС України,

за матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 1257 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии