Працівниці Михайлівського райвідділу міліції - виконуючи чоловічу роботу залишаються чарівними і жіночними

Среда, 06 Март 2013 07:42
Оцените материал
(2 голосов)

Професія міліціонера здавна вважається чоловічою. Специфічна категорія громадян, з якими доводиться мати справу працівникам міліції, ненормований робочий день, небезпека життю, ризик, на який вони постійно наражаються, відвертають жінок від цієї професії.

Проте не всіх. Знаходяться серед них і сміливиці, котрих зовсім не лякають труднощі, з якими й не кожен чоловік здатен боротися. З гідністю витримують вони всі складнощі міліцейської служби. І, незважаючи на суворі будні, залишаються жінками: милими, ніжними, неповторними.

 

Жінки якось непомітно створюють дружню й затишну атмосферу. Поруч з ними одразу хочеться розправити плечі, підтягнутися. Та й «солоне» слівце, готове зірватися з язика в багатьох з нас, застрягає там, де й було, коли поруч колега-жінка.

 

Їх кількість у Михайліському райвідділі останнім часом зросла. Є тут як жінки-міліціонери, так і вільнонаймані, до яких належать діловод, бухгалтер, прибиральниці.

 

Одні з них трудяться тут уже давно, інші – тільки починають свою кар’єру. Серед перших – Аліна Вікторівна Пальчинська, майор міліції, старший слідчий. Прийшовши до райвідділу понад 10 років тому, вона продовжила справу батька – В.М. Борисенка. Довгий час Віктор Миколайович трудився дільничним інспектором міліції. Його поважали й жителі, чий спокійний сон і добро він охороняв, і колеги. Недарма останні обрали В.М. Борисенка після виходу на пенсію головою районної організації ветеранів і пенсіонерів МВС. Свого часу він розкрив чимало кримінальних справ. Багато розкритих злочинів і на рахунку його дочки – майора Пальчинської.

 

А от Регіна Ігорівна Ісаєва працює слідчим тільки перший рік, проте вже показала себе освіченим, здібним фахівцем.

 

Та чи не найменше трудиться у райвідділі Юлія Віталіївна Ямпольська. Вона поки що навчається на четвертому курсі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ України, тобто вона – майбутній оперативний працівник. Зараз дівчина проходить тут практику, а невдовзі прийде на роботу.

 

Серед жінок є і дільничний інспектор міліції – Олена Вікторівна Черняєва, й інспектор режимно-секретного сектора – Тетяна Анатоліївна Руденко, і старший інспектор з інформаційно-аналітичного забезпечення – Анжеліка Миколаївна Соколова.

 

Не мають звання й не носять міліцейської форми вільнонаймані працівниці, проте без їхньої роботи у райвідділі аж ніяк не обійтись. І, перш за все, – без діловода Валентини Григорівни Холод, яка трудиться в міліції понад два десятиліття і роботу свою знає досконально. До того ж, це мила й чарівна жінка з відкритим до всіх серцем. До неї звертаються за співчуттям і порадою, за добрим словом підтримки.

 

Така ж добра й співчутлива Тетяна Михайлівна Солоткіна. Ще й фахівець який! Багато років відпрацювала вона бухгалтером. Зараз же – робітник із комплексного обслуговування й ремонту будинків. Крім того, Тетяна Михайлівна допомагає освоїтися в непростому світі цифр, бухгалтерських звітів та інших паперів своїй наступниці й колезі Олені Вікторівні Троян. І завдяки професіоналізму першої та невтомності й тямущості другої, Михайлівські міліціонери своєчасно отримують зарплати та соціальні виплати.

 

А чистоту й затишок у райвідділі забезпечують прибиральниці Наталія Олександрівна Синьоока та Валентина Вікторівна Федаш. І хоча працюється їм зовсім нелегко (адже, окрім міліціонерів, сюди приходять упродовж доби десятки інших людей), наполегливо дбають про порядок.

 

Напередодні свята всіх жінок планети хочеться привітати працівниць Михайлівського райвідділу міліції. І побажати їм здоров’я, родинного затишку, добробуту, гарного настрою на довгі літа. Хай множаться щастям ваші життя, нехай ваші улюблені й близькі чоловіки піклуються про вас, причому не лише 8 Березня, а завжди. Кохайте й будьте коханими.



Олександр ТРУСОВ

За матеріалами газети "Михайлівські новини"

Прочитано 1411 раз Последнее изменение Среда, 06 Март 2013 08:29
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии