Колектив Михайлівського райвідділу міліції: "Міліції потрібні освічені, енергійні, працьовиті кадри"

Вторник, 17 Декабрь 2013 07:17
Оцените материал
(3 голосов)

20 грудня, українська міліція відзначатиме двадцять другу річницю свого утворення. Зокрема, й колектив Михайлівського райвідділу ГУМВС України в Запорізькій області, в якому трудяться 88 атестованих працівників. Принагідно зазначимо, що штат тут повністю не укомплектовано. Незайнятими залишаються 7 посад. Міліції потрібні освічені, енергійні, працьовиті кадри.

За 11 місяців цього року громадяни звернулися до райвідділу міліції 2684 рази (торік — 1537) з інформацією про правопорушення та інші події. Всі ці повідомлення фіксують працівники чергової частини штабу, очолює яку старший лейтенант Павло Олександрович Семікін. В його підпорядкуванні знаходяться 4 оперативні чергові і стільки ж їх помічників.

 

До речі, таке збільшення (майже на 75%) звернень, прохань про допомогу в міліції пов’язують з введенням в дію нового Кримінального кодексу, адже він зобов’язує правоохоронців приділяти увагу всім подіям, зокрема й дрібним.

 

Завдяки названому кодексу, в процесі розслідування кримінальних правопорушень підвищилася роль слідчих. На них збільшилося навантаження. Зросла й їхня відповідальність.

 

Сьогодні слідче відділення очолює перший заступник начальника райвідділу, підполковник міліції Дмитро Анатолійович Недощак. У нього є заступник — майор Олександр Вікторович Чудновський. А ще тут трудяться два досвідчені старші слідчі — майори Аліна Вікторівна Пальчинська та Вартан Гарнікович Оганесян — і вісім слідчих, серед яких троє жінок: лейтенант Юлія Віталіївна Ямпольська, Регіна Ігорівна Ісаєва та старшина Інна Іванівна Циба. Вони — молоді фахівці, випускниці вищих навчальних закладів МВС України.

 

Перед співпрацівниками сектора карного розшуку, який очолює майор Юрій Миколайович Заболотній, стоїть завдання знайти та затримати злочинця. Цим займаються 8 осіб, серед яких оперуповноважені та їх помічники.

 

За роботу сектора державної служби боротьби з економічними злочинами відповідає капітан Костянтин Сергійович Бабанін. Разом з ним трудяться два оперуповноважені. Всі вони мають завдання виявити кримінальні правопорушення в бюджетній сфері, паливно-енергетичному комплексі, земельних відносинах тощо.

 

У кримінальній міліції в справах дітей дбають про профілактику та розкриття злочинів серед неповнолітніх. Очолює цей підрозділ капітан Наталія Олександрівна Шишкова. Допомагає їй виконувати поставлені завдання оперуповноважений, капітан міліції Олена Василівна Перевєрзєва.

 

Сектор дільничних інспекторів — наймасовіший підрозділ у Михайлівському райвідділі міліції. Тут 20 працівників — дільничні та їхні помічники, — які трудяться безпосередньо на адміністративних дільницях. Вони завжди серед людей, у гущі подій. Спрямовує й координує роботу дільничних начальник сектора, майор Олексій Миколайович Мороз.

 

Щойно зазначений сектор є складовою міліції громадської безпеки, яку очолює заступник начальника райвідділу, підполковник В.В. Соколов. У його підпорядкуванні перебувають також троє працівників патрульної служби, стільки ж — конвойної, крім того семеро міліціонерів, котрі трудяться в ізоляторі тимчасового утримання правопорушників.

 

Працівники міліції громадської безпеки дбають про порядок під час проведення найрізноманітніших масових заходів на території району. Неодноразово їх залучали до забезпечення громадського порядку в м. Запоріжжя під час візиту перших осіб держави, проведення щорічного Покровського ярмарку тощо.

 

Про порядок у самому райвідділі міліції, тобто дотримання службової дисципліни та законності в роботі, дбає сектор кадрового забезпечення, який очолює Віталій Вікторович Шахов. Крім нього, тут сумлінно трудиться старший інспектор, майор міліції Віталій Миколайович Лучко. Разом вони добирають кандидатів на навчання міліцейським професіям на роботу до райвідділу.

 

Допомагає в роботі оперативних працівників служба інформаційно-аналітичного забезпечення. Старший інспектор цієї служби, лейтенант міліції Анжеліка Миколаївна Соколова та інспектор, старший лейтенант Олександр Володимирович Стадніченко дбають про організацію функціонування інтегрованої інформаційно-пошукової системи органів внутрішніх справ України, а простіше — про облік кримінальних проваджень, матеріалів перевірок звернень громадян.

 

На перший погляд непомітною, але вкрай важливою є робота канцелярій та бухгалтерії райвідділу міліції. У канцелярії вміло порядкує, сумлінно й акуратно виконуючи свої обов’язки, вже понад 20 років Валентина Григорівна Холод. Вона реєструє вхідну й вихідну кореспонденцію, кількість якої з року в рік збільшується (колись її за рік надходило 2-3 тисячі одиниць, а нині — 11 тисяч). Бухгалтерськими справами відає спеціаліст першої категорії Олена Вікторівна Троян.

 

Очолює михайлівських правоохоронців підполковник Андрій Анатолійович Довбня, досвідчений міліціонер з солідним стажем оперативної роботи. Напередодні свого професійного свята він звертається до своїх підлеглих:

 

- Шановні колеги! Від усього серця вітаю вас з професійним святом. Щиро бажаю якнайміцнішого здоров’я , особистого щастя, достатку й злагоди у ваших родинах. А ще — плідної роботи на благо громадян району!



Тетяна ПОПОВА

За матеріалами газети «Михайлівські новини»

 

Прочитано 1182 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии