У пришкільному таборі Бурчацького КЗ "Джерело" завершилась оздоровча зміна

Среда, 25 Июнь 2014 07:00
Оцените материал
(0 голосов)

Сьогодні пришкільні табори відпочинку на базі освітніх установ відіграють значну роль у структурі літнього оздоровлення дітей Михайлівського району. Для більшості батьків із різних причин такий спосіб оздоровлення та відпочинку дитини інколи є єдиним можливим. Адже далеко не кожна сім’я може відправити свою дитину на море або в дитячий санаторій.

Оздоровлення у пришкільному таборі КЗ «Бурчацька спеціалізована школа І-ІІІ ст.«Джерело»», завдяки підтримці небайдужих приватних підприємців М.М. Міщенка, В.В. Нечета, Ю.С. Семка, ТАФ «Бурчак», ТОВ «Єврофрутс», ФГ «Таврія-Скіф» стало доступним кожній бажаючій дитині. У період з 2 по 20 червня у пришкільному таборі оздоровилося 25 учнів.


Про змістовний і корисний відпочинок дітей потурбувалися начальник табору Н.В. Четвертак (вчитель початкових класів) та педагоги І.Р. Піхота, О.Г. Чуйкова, Т.В. Черікова, кухар О.В. Драгунова, медичний працівник А.С. Курило.


Протягом зміни було організовано цікаве дозвілля дітей: розважальні та інтелектуальні ігри, пісенні та образотворчі конкурси, екскурсії стежками рідного краю та веселі спортивні естафети. Знайшлося місце і для вивчення народної мудрості - прислів’їв, приказок, римівок, загадок.


Надовго запам’ятається дітям екскурсія до приватного зоопарку та краєзнавчого музею «Садиба Попова» у м. Василівка.


Крім організації змістовного відпочинку школярів, перед пришкільним табором стояло завдання правильного харчування дітей. Повноцінне та збалансоване харчування організувало ПП «Нехода С.В». У раціоні щоденно були страви із м’яса та риби, свіжі овочі, фруктові соки, кондитерські вироби.


Організація роботи в шкільному оздоровчому таборі — одна з найцікавіших і найважливіших форм роботи зі школярами в літній період. Це відпочинок, сповнений яскравих вражень і гарного настрою.

 


Н.Д. Івченко,
заступник директора з виховної роботи
КЗ «Бурчацька спеціалізована школа І-ІІІ ст.«Джерело».

Прочитано 1137 раз Последнее изменение Среда, 25 Июнь 2014 11:05
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии