Віктор Дудка: "Взяті зобов’язання виконує"

Среда, 08 Октябрь 2014 06:44
Оцените материал
(0 голосов)

Чоловіка Людмили Василівни Шевченко з села Високе ще в серпні призвали до армії. І хоча строкову він служив ще за радянських часів, але його спеціальності — зв’язківець, стрілець — виявилися потрібними й армії незалежної України.

Весь цей час Віталій Іванович Шевченко проходив перепідготовку. І ось його родина дізнається, що днями їх чоловіка і тата (в Шевченків двоє дітей) відправлять у зону проведення АТО.


Тривога за близьку людину спонукала Людмилу Василівну до дій. Вона прочитала в «Михайлівських новинах», що її земляк, керівник агрофірми імені Мічуріна, В.І. Дудка балотується в депутати Верховної Ради. Вирішила звернутися до нього за допомогою в придбанні воєнної екіпіровки для чоловіка.


Кандидат у депутати, не роздумуючи, пообіцяв виконати прохання жінки і невдовзі вручив Л.В. Шевченко бронежилет для чоловіка.


Людмила Василівна надзвичайно вдячна Віктору Івановичу . Вона обов’язково віддасть свій голос під час виборів за його кандидатуру, до чого закликає й інших. Адже В.І. Дудка довів, що він - людина слова, людина справи, яка виконує взяті зобов’язання.


Л.В. Шевченко бажає своєму землякові перемоги під час виборів, а чоловікові — якнайшвидшого повернення з війни живим і неушкодженим.



За матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 1289 раз Последнее изменение Среда, 08 Октябрь 2014 07:47
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии