ЮВІЛЕЇ, ЮВІЛЕЇ, ЮВІЛЕЇ…

Вторник, 01 Сентябрь 2015 05:18
Оцените материал
(1 Голосовать)

Вони для нас радісні й журні. Радісні, бо в ці дні народження віч-на-віч гомонимо з перебулими літами, перегортаємо автобіографічні сторінки, пригадуємо все пережите, гріємося світлими митями, дякуємо, що вони не оминули нас.

Журно стає від усвідомлення, що лишень ми повертаємося до свого дитинства, юності, моло- дості, а вони до нас — ніколи. Найважливіше для людини, аби більше було красивого й корисного, щоб не ятрило душу й серце минуле, аби хотілося стрічати завтрашні світанок і надвечір’я. Певні, що в день ювілею Ніні Іванівні Давиденко буде приємно озирнутися на пройдений шлях, адже досягла в житті багато.

Швидко пролетіли роки: навчання, заміжжя, робота, дім, робота… Дочка, народилися та вже стали дорослими онуки.

«Настав час переоцінки прожитого. Найважливішим у моєму житті є піклування про ближніх, - посміхаючись, говорить Ніна Іванівна. – Допомагаю виховувати онуків і роблю це з великим задоволенням». Вдома багато занять – овочівництво, птахівництво, кулінарія , а головне, Ніна Іванівна любить природу, особливо – осінню пору року - «пору заготівель овочів та фруктів».

Так що часу для суму та ледарювання немає. Вона має все, про що мріяла: люблячий чоловік, уважна дочка, улюблені онуки та понад сорокарічний стаж прекрасної роботи. Може це і є жіноче щастя,яке усвідомлюється тільки з висоти прожитих років.

Ювілейні дати приходять несподівано. Особливо, коли за планами, їх утіленням, переборенням малих і великих проблем ніколи зупинити мить. Такий ритм життя повною мірою характеризує Ніну Іванівну Давиденко.

Усі роки, які ми її знаємо, вона завжди в русі. Викликає повагу. Людина, яка самостійно торує свій шлях, одержує задоволення від праці, не зупиняється на досягнутому.

Нам випадало бачити Ніну Іванівну в різноманітних обставинах життя, в офіційному і неофіційному спілкуванні. У праці пізнаєш людину найліпше. Розумієш її стани, цінуєш вміння дружити, сприймати гумор і водночас прийти на допомогу в скрутний час. Ніна Іванівна — яскрава жінка, завжди охайно вдягнена, із зачіскою і макіяжем. Вона прекрасна дружина і любляча мама, бабуся, у неї лад  у домі й завжди квітує сад. Микола Павлович — чоловік і друг — завжди підставить плече і підтримає свою дружину в найрізноманітніших ситуаціях. Це все і є той стан, який називають щастям. Нехай воно буде безмірним. Хай довгою буде Ваша, Ніно Іванівно, життєва дорога; будьте здорові Ви і Ваші рідні люди. Нехай повертається сторицею за працю і добро!

 Не лише у цей день, а щодня. Ви заслуговуєте найвеличніших, найніжніших слів і найкрасивіших квітів. Чарівна жінка, високопрофесійний працівник, дипломатична, наполеглива, рішуча, турботлива — скільки ще можна нанизувати епітетів, які характеризують Ваш образ? Ніхто не стає доброю людиною випадково! Тож, щастя Вам, благополуччя, радості та добра! Міцного здоров’я та всіляких гараздів, життєвої наснаги та сімейного щастя, добрих друзів. Хай більше у Вашому житті буде святкових днів, а у серці — лише радість, любов і тепло, і час, щоб насолоджуватися світом.

Колеги рентгенологічної служби ТМО Михайлівського району.

*  *  *

Моя Ніно Іванівно! Так, саме так, моя Ніно Іванівно! Людина з великої літери, справжній професіонал, яка вражає душевною красою, високим інтелектом, витонченістю, порядністю та людяністю. Ці слова я адресую моїй порадниці — Ніні Іванівні Давиденко. Маю честь знати Вас, перебувати поруч з Вами, ділитися радощами і переживаннями, успіхами та невдачами. Вдячний долі за подарунок — спілкування з Вами! Завжди захоплююсь Вашою відданістю сім’ї, професійній діяльності, друзям; умінням бачити людей та їхні вчинки, здатністю вселяти віру, любов до життя, хвилюватися за долю інших. Бажаю Вам і Вашій сім’ї міцного здоров’я і щастя! Щиро вітаю Вас з ювілеєм та бажаю Вам міцного здоров’я, радості, сил, благополуччя. Нехай притаманні Вам інтелігентність, порядність, невичерпна життєва енергія приносять успіхи. Нехай Вас завжди супроводжує святковий настрій, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, приємні несподіванки і душевний комфорт. Хай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів.

Хай Вам завжди

                       посміхається доля,

Несуть тільки радість з

                                   собою роки,

Хай щастя й здоров’я не зрадять

                                          ніколи,

Хай збудуться мрії, бажання й

                                           думки!

З повагою заступник

головного лікаря ТМО Михайлівського району,

лікар-рентгенолог

В. Рикун.

Прочитано 1188 раз Последнее изменение Вторник, 01 Сентябрь 2015 08:19
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии