У Виноградному відзначили храмове свято

Среда, 28 Май 2014 12:32
Оцените материал
(0 голосов)

Цими днями в День пам’яті Святого Миколая Чудотворця в с. Виноградне відбулося храмове свято, на яке завітали священники Запорізької єпархії: благочинний нітрофорний протоієрей Василь Калин, секретар Запорізької єпархії нітрофорний протоієрей Василь Пасічник.

Серед запрошених почесних гостей на святковій літургії була присутня заступник голови Токмацької райдержадміністрації Є. Савон.


Після святкової літургії з проповіддю до віруючих звернувся протоієрей Василь Калин та провів хресний хід, під час якого читалося чотири Євангелія.

На завершення настоятель храму Геннадій Безгалов благословив усіх іконою Святого Миколая Чудотворця та висловив слова вдячності С. Анпілогову та О. Бублик, які є фундаторами храму, заступнику голови РДА Є. Савон за мудрість у вирішенні церковно-державних відносин та благодійникам: голові СВК «Мирний» Н. Клепіковій, родині підприємців Борисенко, голові фермерського господарства В. Залізному.


В розмові з представником райдержадміністрації отець Геннадій поділився планами стосовно розбудови храму, будівництва монастиря та дитячого майданчика.



Світлана Жулідова

Прочитано 1019 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии