Незабаром стартує третя фаза проекту ЕС ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду»

Четверг, 29 Май 2014 10:10
Оцените материал
(0 голосов)

Відбулась зустріч голови Токмацької райдержадміністрації Олени Гатайло, першого заступника голови Токмацької РДА Юрія Тищенка з куратором проекту ЄС ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду II» Олександром Рябим, головами громадських організацій та сільських рад на території яких реалізується зазначений проект.

В ході зустрічі було підбито підсумки роботи в рамках реалізації проекту на території Очеретуватської сільської ради. Олександр Рябий повідомив учасникам зустрічі про те, що на рівні КМУ озвучено інформацію про початок третьої фази проекту ЄС ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду». Як він зазначив, вже в червні-липні процедура дійде до обласних територій та наголосив на необхідності завершення ініціатив громад до початку нової фази, а саме: «Водопровідна мережа в с. Очеретувате, Токмацького району, Запорізької області: встановлення насосної станції частотного перетворювача та засобів обліку води», «Реконструкція вуличного освітлення в с. Мирне, по вул. Миру та с. Харкове по вул. Майська, Токмацького району, Запорізької області».


Голова Токмацької РДА Олена Гатайло взяла дане питання під особистий контроль та зазначила, що докладе всіх зусиль для вчасного завершення цих мікропроектних пропозицій, а також висловила намір подальшої співпраці з проектом.

 

 

Ліна Задорожня

Прочитано 1042 раз Последнее изменение Четверг, 29 Май 2014 10:15
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии