Токмачанам розповіли про переваги ОСББ

Пятница, 12 Сентябрь 2014 07:00
Оцените материал
(0 голосов)

У рамках меморандуму співробітництва між облдержадміністрацією і містами Запорізького краю по реформуванню житлово-комунального господарства в Токмаку відбувся інформаційний семінар з питань діяльності об`єднань співвласників багатоповерхових будинків. Його учасники розглянули ряд моментів, що стосуються правової бази ОСББ, позитивного досвіду і проблем в роботі цих утворень.

З рекомендаціями на семінарі виступили представники асоціації ОСББ Мелітополя, спеціалісти департаменту житлово-комунального господарства Запорізької ОДА. Як зазначалося, практика показує. що саме об`єднання співвласників багатоповерхівок не тільки успішно вирішують питання по утриманню і ремонту своїх будинків, а й ефективно використовують і залучають додаткові кошти через місцеві і державні програми.


Такий досвід поширився і в Токмаку, а управлінням житлово-комунального господарства міськвиконкому реалізовуються і напрацьовано додатково ряд програм, що сприяють залученню громади до господарювання у своїх будинках та прибудинкових територіях. Ось і цього року у місті створено ще три нових ОСББ.


На цьому етапі слухачами семінару були місцеві депутати та працівники комунальних установ і організацій. На наступному, який заплановано провести 16 вересня, передбачено залучити ініціативні групи токмачан, які збираються або вже почали рух до об’єднання по управлінню будинками.


 

За матеріалами газети «Наше місто Токмак»

Прочитано 1459 раз Последнее изменение Пятница, 12 Сентябрь 2014 08:59
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии