Преславці відзначили подвійне свято

Четверг, 04 Сентябрь 2014 09:02
Оцените материал
(1 Голосовать)

«Україна... Золота чарівна сторона…», — цими словами розпочався святковий концерт у Преславському будинку культури, присвячений 23-й річниці незалежності України.

Творчий колектив Будинку культури заздалегідь і наполегливо готувався до свята, старанно і ретельно добирав репертуар, а також оновив концертний гардероб.


На вході гостей зустрічали україночки, чіпляли кожному жовто-блакитну стрічку з побажаннями миру і злагоди.


В залі панувала атмосфера урочистості: звучали вітання сільського голови Володимира Боярка і виконувався гімн України. Лунали пісні про Україну у виконанні вокального ансамблю «Гармонія» та дитячого колективу «Родзинка», Юлія Пилаєва також виконала авторську пісню «Україна».


Найдорожче і найрідніше, що є у кожного, — це мама і Батьківщина! Їх не можна зрадити, їх треба любити, оберігати і цінувати! Ненькам була присвячена пісня під гітару «Мама» у виконанні Сергія Кейди. Бурхливими оплесками глядачі віддячили дівчатам танцювального колективу «Зефір» за запальний сучасний танок «Перлина України», справжньою «перлинкою» якого стала трирічна Русланка Хаджийська.


У цей день у творчого колективу Преславського будинку культури було подвійне свято — друга річниця створення.


Так як Преслав — болгарське село, ансамбль «Гармонія» подарував глядачам нові сучасні болгарські пісні. Справжньою прикрасою стали номери дівчат із тріо «Старлет» — Тетяни і Ірини Ардельянових та Юлії Пилаєвої. Палким шанувальникам дуету у складі Марини Пилаєвої і Володимира Ганєва присвячувалась нова пісня «Кусочек счастья». Гімнастичний танець зі стрічками у виконанні Ані Чабан та Ксюші Пилаєвої полонив серця всіх присутніх. Остаточно піднесений настрій глядачів закріпили театралізовані номери «Хочу на море» та «Гітара» ансамблю «Гармонія».


Весь музичний супровід впродовж концерту проходив під майстерним керівництвом діджея колективу — Світлани Каліцевої.


Свято вдалося на славу. І від імені творчого колективу директор Преславського будинку культури А. Фуклєва подякувала всім присутнім за підтримку і повагу.


 

За матеріалами газети "Приморская степь"

Прочитано 263 раз Последнее изменение Четверг, 04 Сентябрь 2014 18:06
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии