Погода в Запорожье на неделю


У рамках проекту «Педагогічний світанок» у Білоріцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов тиждень професійної майстерності молодих учителів школи.

Опубликовано в Веселое

На днях в селе Большая Белозерка состоялся традиционный 5 по счету турнир на приз Героя Советского Союза И.А. Савчука.

Опубликовано в Веселое

Спустя месяц после чемпионата Украины в городе Коломыя Ивано-Франковской области, Антон Спиридонов повторил норму кандидата в мастера спорта, благодаря своему тренеру Виталию Александровичу Беликову.

Опубликовано в Веселое

У рамках Місячника безпеки життєдіяльності, в Веселівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 було проведено ряд заходів: виховна година на тему «Марафон юних пожежних», урок-проект з «Основ здоров’я», брейнринг з питань пожежної безпеки, виховний захід «Хай дитина знає кожна – жартувати з вогнем не можна», театралізована вистава «Уроки безпеки», конкурс малюнків, презентація «Правила безпеки життя».

Опубликовано в Веселое

«З надією в майбутнє» - під такою назвою у районному будинку культури пройшла урочиста звітна презентація діяльності Веселівської райдержадміністрації в 2012 році.

Опубликовано в Веселое

Не так давно была закончена реконструкция фасада Веселовского районного Дома культуры. Этому знаменательному событию, а также грядущим новогодним и рождественским праздникам посвящен грандиозный диско-марафон. 

Опубликовано в Веселое
Пятница, 28 Декабрь 2012 17:46

Дорогие мои друзья, земляки!

Дорогие мои друзья, земляки! Искренне и сердечно поздравляю вас с Новым годом и Рождеством Христовым!

В преддверии новогодних праздников в Запорожье прошла торжественная встреча представителей национально-культурных обществ Запорожья и Мелитополя.

Опубликовано в Приморск

Як раніше повідомляв портал «Таврія», завдяки державній субвенції, яку отримав район за підтримки народного депутата Артема Пшонки, для Якимівської ЦРЛ було закуплено нове медичне обладнання.

Опубликовано в Акимовка

У минулу суботу на площі Визволення відбувся передноворічний ярмарок з веселим концертом. У неділю по вулиці Революційній пройшла урочиста хода, парад Дідів Морозів, а на центральному майдані міста відбулося відкриття головної ялинки міста.

Опубликовано в Токмак
Страница 1 из 30
Расскажи о нас в Сети