Погода в Запорожье на неделю


Во вторник, 26 марта, состоялась двадцать пятая сессия Приморского районного совета шестого созыва. Участие в ней приняла помощник народного депутата Артема Пшонки, депутат областного совета Людмила Любим.

Опубликовано в Приморск

53-летняя жительница Токмака стала жертвой мошенников.

Опубликовано в Токмак

Книга була, є і буде невичерпним джерелом знань, найкращим другом і порадником кожної людини. Тому в навчально-виховних закладах Михайлівського району постійно ведеться робота із залучення школярів до читання, формування поваги, любові, бережливого ставлення до книги, популяризації художньої літератури українських та зарубіжних письменників.

Опубликовано в Михайловка

28 марта в Акимовском районе произошло ДТП. На 445 км трассы Харьков-Симферополь столкнулись автомобили ГАЗ, Geely и ВАЗ-2108.

Опубликовано в Акимовка

На минулому тижні у Хмельницькому пройшов Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юніорів. У змаганнях взяли участь найсильніші борці України 1993-1995 р.н.

Опубликовано в Токмак

Нещодавно в Михайлівському шаховому клубі пройшов турнір зі «швидких шахів». Тобто кожному гравцю необхідно було розіграти партію за 15 хвилин.

Опубликовано в Михайловка

Снегопад, мороз до -8, пронизывающий ветер, гололед… Зима? Нет, это – конец марта в Украине, и в Приморске в частности.

Опубликовано в Коммунальная хроника

У березні розпочалася кампанія щодо поточного (ямкового) ремонту доріг у Токмаку. Першим "об'єктом уваги" стала вулиця Гоголя. У ті дні, коли сприяє погода, працівники ПП "Паталаха" здійснюють роботи щодо покращення стану автошляху. А ремонтують дорогу дещо незвичним способом - не асфальтом, а тротуарною плиткою.

Опубликовано в Коммунальная хроника

Словосполучення «реформування медицини» сьогодні нерідко можна зустріти в засобах масової інформації. Проте зі слів гості з обласного центру – З.В. Лашкул, завідуючої кафедрою соціальної медицини, організації й управління охороною здоров’я та медико-соціальної експертизи, кандидата медичних наук, доцента, заслуженого лікаря України, можна було зробити один-єдиний чіткий висновок: нашу медицину слід не реформувати, а реанімувати.

Опубликовано в Михайловка

На турнірі з міні-футболу, що проходить у Токмаку особливо запеклим був поєдинок між командами ФК «Токмак-1» та МВС.

Опубликовано в Токмак
Страница 1 из 23
Расскажи о нас в Сети