Погода в Запорожье на неделю


Указом Президента України В.Ф. Януковича № 242/2013 про відзначення державними нагородами України працівників підприємств, установ, організацій за вагомий особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю постановлено нагородити орденом «За заслуги» III ступеня БЄЛОГО Володимира Михайловича - директора сільськогосподарського товариства «Розівка» (Приазовський район, Запорізька область).

Опубликовано в Приазовье

29 березня у Приазовському РДК проведений круглий стіл із підприємцями, які ведуть свою діяльність на території селища Приазовське. Темою стало «Обговорення рішення про встановлення місцевих податків і зборів та проблемних питань підприємництва на території Приазовської селищної ради».

Опубликовано в Приазовье
Вторник, 30 Апрель 2013 12:34

Вони наближали Перемогу

Мова про Любов Миколаївну та Дмитра Панасовича Шахових. Шкода, але не дожили вони до цьогорічного 9 Травня. Але варті того, щоб про них згадали в цей день, бо обоє наближали Перемогу.

Опубликовано в Михайловка
Вторник, 30 Апрель 2013 11:56

В Анно-Опанлинке горел дом

Вечером 29 апреля в одном из домов по ул. Ленина в селе Анно-Опанлинка (Приазовский район) произошел пожар.

Опубликовано в Приазовье

26 квітня на базі Долинської сільської ради відбувся семінар-нарада сільських голів. Під керівництвом голови Токмацької районної ради Леоніда Стольнікова та за участі голови райдержадміністрації Олександра Ярошенка, його заступника Єлизавети Савон та заступника голови райради Анатолія Журбенка були розглянуті питання реалізації інвестиційних програм.

Опубликовано в Токмак

Уважаемый Юрий Алексеевич! Коллектив регионального интернет-портала "Таврия" сердечно поздравляет Вас с Днем рождения!

Опубликовано в Михайловка

Минувшие выходные дни выдались богатыми на культурные события, которые прошли в рамках празднования 90-летия Приазовского района.

Опубликовано в Приазовье

На прошлой неделе завершились спортивные соревнования среди учащихся общеобразовательных школ Приморского района. 20 команд приняли участие в последнем виде спорта спартакиады – легкой атлетике, состязаясь в беге, эстафете и прыжках в длину.

Опубликовано в Приморск

29 апреля в кабинете главы Приморской райгосадминистрации состоялась очередная рабочая планерка. Первый вопрос, которому было уделено внимание – это праздничные дни и работа всех служб, обеспечивающих жизнедеятельность района.

Опубликовано в Приморск
Вторник, 30 Апрель 2013 08:56

Воїн і трудівник

Все далі від нас 1941 - 1945 полум’яні літа. Все менше й менше ветеранів Великої Вітчизняної святкують чергову річницю Перемоги. І сьогодні, напередодні свята, хотілося б розповісти про цих звичайних на перший погляд людей, але дуже незвичайних за своїм прожитим життям.

Опубликовано в Михайловка
Страница 1 из 23
Расскажи о нас в Сети